Yksi maailman johtavista tietokonekomponenttien ja kannettavien tietokoneiden valmistajista, MSI (www.msi.com) on julkaissut pelikäyttöön suunnatun huippuviileän näytönohjaimen entistä isommalla muistilla.

n560gtx-ti

Uusien kovia tehoja vaativien pelijulkaisujen myötä myös tietokoneiden näytönohjaimilta odotetaan entistä parempaa suorituskykyä. Tähän tarpeeseen on suunnattu MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC 2GD5, jonka suuri kahden gigatavun muisti mahdollistaa teräväpiirtoisen grafiikan toistamisen peleissä ja muissa paljon tehoa vaativissa sovelluksissa.

DirectX 11 -rajapintaa käyttävissä peleissä muistin merkitys nousee entisestään. Yhden gigatavun näytönohjaimiin verrattuna kahden gigatavun muisti tuo jopa 30 prosenttia lisätehoa runsaasti muistia käyttävissä tilanteissa.

Koska teräväpiirtokuva vaatii paljon tehoja näytönohjaimelta, käytetyt komponentit kuumenevat korkeisiin lämpötiloihin. Tähän MSI on tuonut ratkaisuksi ainutlaatuisen Twin Frozr II -tekniikan. Sen nikkelipäällysteinen kuparialusta johtaa lämmön tehokkaasti pois suorittimesta ja näytönohjaimen kaksoistuulettimet huolehtivat tehokkaasta viilentämisestä. Tämän ansiosta näytönohjaimen suoritin pysyy jopa 20 Celsius-astetta viileämpänä kuin muissa vastaavaa suoritinta käyttävissä malleissa.

Lisätehoja näytönohjaimeen saadaan MSI:n Afterburner-ohjelmistolla, jolla voidaan säätää kaikkia sen ominaisuuksia. Tämän ansiosta näytönohjainta voidaan ylikellottaa ja näin saavuttaa jopa 25 prosentin lisäys näytönohjaimen suorituskykyyn.

Näytönohjaimen yleisen laadun takaa Military Class II -tason komponentit. Hi-c CAP- ja SFC (Super Ferrice Chokes) -komponentit takaavat paitsi pidemmän käyttöiän, myös tehokkaamman toiminnan.

Saatavuus ja hinnoittelu
MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC 2GD5 tulee saataville syyskuun aikana 259 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://fi.msi.com/product/vga/

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
MSI / Tommi Leppänen, puh: 040-552 4433, tommileppanen@msi.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi

MSI
MSI on kehittänyt ja valmistanut tehokkaita IT-tuotteita jo 25 vuoden ajan. MSI:n tuoteperheitä ovat emolevyt, näytönohjaimet, kannettavat tietokoneet, kulutuselektroniikka, barebone-rungot, verkko- ja palvelintuotteet sekä lisälaitteet. ISO 9001- ja IS 14001 -sertifioidut tehtaat tuottavat maailman tehokkaimpia, luotettavimpia ja tuottavimpia tuotteita. MSI myy tuotteitaan yli 120 maahan ja työntekijöitä sillä on yli 18 000 henkilöä. Lisätietoja osoitteessa www.msi.com.