PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo lokakuussa markkinoille brutaalin ja armottoman pelitarinan ristiretkien aikakaudelta.

tcc

Ranskalaisen Kylotonn Games -pelistudion The Cursed Crusade on synkkätunnelmainen ja ankaraan maailmaan sijoittuva toimintaseikkailu pimeällä keskiajalla. Se yhdistelee toisiinsa taistelupitoista toimintaa ja roolipelimäisiä piirteitä pahamaineisella aikakaudella.

Pelin tarina vie 1100-luvun loppupuolelle, aikaan juuri ennen neljännen ristiretken alkua. Ristiretki saa alkunsa Paavin aloitteesta ja temppeliritarit liittyvät mukaan pyhään tehtävään. Pelin keskiössä ovat temppeliritari Denz de Bayle sekä hänen varaskumppaninsa Esteban. Yhdessä he saavat kokea niin ristiretkien synkät ja väkivaltaiset hetket kuin nähdä historiallisten suurkaupunkien loiston.

Kaiken taustalla on kuitenkin synkkä ja kammottava salaisuus, josta vain harvat temppeliritarit tietävät. Mutta salaisillakin asioilla on usein ikävä tapa tulla esiin…

The Cursed Crusade on jännittävä ja vauhdikas toimintaroolipeli, jossa tekemistä on miltei neljänkymmenen tehtävän verran. Yli sata veristä lopetusliikettä ja reilut 130 erilaista asetta tuovat taisteluun ennenäkemätöntä vaihtelua ja intensiivistä toimintaa. Valittavissa on peräti kuusitoista erilaista taistelutekniikkaa ja jopa 400 erilaista hyökkäystä.

Tarinaltaan peli on kiehtova sukellus historiallisiin tapahtumiin, joihin yhdistetään sopivasti fiktiota ja huikeaa toimintaa. Ainutlaatuisen monipuolinen taistelumekaniikka, hiottu pelattavuus ja kiinnostava pelimaailma nostavat The Cursed Crusaden omalle tasolleen.

Jännittävän yksinpelimuodon rinnalle on tarjolla myös haastava moninpelitila, jossa pelin tarina voidaan kokea kahden pelaajan yhtäaikaisessa pelitilassa. Pelin parivaljakosta toinen pelaajista ohjastaa temppeliritari de Baylea ja toinen varas Estebania.

Saatavuus ja hinnoittelu
Peli julkaistaan Suomessa 14.10.2011. Se ilmestyy pc-tietokoneiden lisäksi PlayStation 3- ja Xbox 360 -pelikonsoleille 34,90 (pc) ja 49,90 (PS3 & X360) euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Pelin ikäraja on väkivaltaisen sisällön takia 18 vuotta.

Lisätietoja internetissä
www.panvision.com
www.thecursedcrusade.com

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist/Jerry Kurunen, 050 56 98 320, jerry@visionist.fi
PAN Vision/Niklas Von Schoneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on johtava pohjoismainen interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija. Päätoimialana ovat pelit, filmit sekä IT-oheislaitteet ja edustamme useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 150 miljoonaa euroa.