ViewSonic (www.viewsoniceurope.com/fi) tuo markkinoille Android 4.0 -käyttöjärjestelmällä varustetun kosketusnäytön, jossa yhdistyvät tablettilaitteen ja teräväpiirtonäytön ominaisuudet.

vsd220

ViewSonic VSD220 on 22-tuumainen täystäysteräväpiirtoinen (Full HD) älynäyttö. Sen kosketusnäyttö on erinomainen yhdistelmä tablettilaitteiden ja tietokonenäyttöjen parhaita puolia. VSD220 toimiikin sekä Android-pohjaisena tietokoneena että tietokoneen ulkoisena näyttönä.

ViewSonic VSD220:n sydämenä toimii Texas Instrumentsin tehokas, kaksiytiminen yhden gigahertsin OMAP 4 -suoritin. Näyttö kykenee 1920 x 1080 pisteen tarkkuuteen. Käyttöjärjestelmänä on tablettilaitteista ja älypuhelimista tuttu Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). VSD220 on myös Google Mobile Service (GMS) -sertifioitu, jonka ansiosta siihen on saatavilla tuhansia Android-sovelluksia suoraan Google Play -kauppapaikan kautta. Niin ikään monet sosiaaliset palvelut, internetissä surffailu, pelaaminen ja monet muut toiminnot sujuvat älynäytöllä vaivatta.

Kosketusnäyttöteknologian ansiosta laitetta voidaan ohjata helposti sormien kosketuksilla ja erilaisin pyyhkäisyin. Käyttö on vaivatonta ja helposti omaksuttavaa. Kirjoitettaessa näytölle ilmestyy tablettilaitteista ja älypuhelimista tuttu virtuaalinäppäimistö. Vaihtoehtoisesti näyttöä voidaan hallita erikseen hankittavalla hiirellä ja näppäimistöllä.

Yhdysrakenteisen langattoman verkkosovittimen ja ethernet-verkkoliitännän ansiosta näyttöä voidaan käyttää verkossa ilman tietokonetta. Lisäksi näytössä on Bluetooth-valmius, jonka avulla näyttöön voidaan liittää vaikkapa Bluetooth 2.1 -yhteyttä käyttävä hiiri, näppäimistö ja äänentoisto. Sisäänrakennetun mikrofonin ja 1,3 megapikselin webbikameran ansiosta VSD220 soveltuu erinomaisesti myös videopuheluihin. Lisäksi näytössä on sisäänrakennetut kaiuttimet, jotka toistavat korkeatasoista ääntä SRS Premium Sound -järjestelmän ansiosta.

ViewSonic VSD220 tarjoaa myös monipuoliset liitännät oheislaitteille. Micro-HDMI-liitännän kautta VSD220 voidaan liittää tietokoneen ulkoiseksi näytöksi. Lisäksi näytössä on 3 USB-liitäntää sekä kuulokeliitäntä. Näytössä on myös kortinlukija Micro SD -korteille. Micro SD -muistikortin lisäksi tiedostoja voidaan tuoda näytölle myös USB-liittimeen liitetystä ulkoisesta asemasta.

ViewSonic VSD220 on nähtävillä ALSO Expossa torstaina 20.9.2012.

ViewSonic 25 vuotta
ViewSonic perustettiin Walnutissa, Yhdysvaltojen Kaliforniassa syyskuussa 1987. Viimeisen 25 vuoden aikana ViewSonic on ollut alansa johtava valmistaja, ensin CRT-kuvaputkinäyttöjen ja 2000-luvulla LCD- ja LED-teknologiaa hyödyntävien näyttöjen saralla. ViewSonic juhlistaa 25-juhlavuottaan tuomalla markkinoille huipputason tuotteita niin tietokonenäyttöjen, Smart Display -laitteiden kuin myös videotykkien valikoimasta.

ViewSonic jakaa myös juhlavuoden kunniaksi VSD220 Smart Displays -laitteita Euroopassa lokakuun aikana. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.viewsoniceurope.com.

Saatavuus ja hinnoittelu
ViewSonic VSD220 tulee myyntiin lokakuun aikana ja sen suositushinta on 449 euroa. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.viewsoniceurope.com/uk/products/vsd220.htm
http://youtu.be/b_n7e60DD7Y (esittelyvideo)

Viewsonic Finland
Ville Huuhtanen, puh: 020-7120 861, email: ville.huuhtanen@viewsoniceurope.com

ViewSonic
ViewSonic® Corporation on maailman johtavia visuaalisten näyttötuotteiden toimittajia. Viewsonic kehittää, markkinoi ja tukee kattavaa valikoimaa tuotteita, kuten minikannettavia, näyttötietokoneita, minikokoisia tietokoneita, LCD-näyttöjä, LCD-televisioita, videoprojektoreita, digitaalisia valokuvakehyksiä ja digitaalisia informaationäyttöjä. www.viewsoniceurope.com/fi/