PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo vauhdikasta toimintaa ja sankarillisia tilanteita tarjoavan toimintaroolipelin PC-tietokoneille.

raw

R.A.W. – Realms of Ancient War on räjähtävän reipas toimintaroolipeli, jossa yhdistyvät taktiset päätökset, kiivaat taistelut ja väkevät taikavoimat. Koko pelimaailma on sodan repimä. Ihmisten, haltioiden ja kääpiöiden neljä valtakuntaa ovat raunioina. Myös ryöstelijät ovat jatkuvana riesana. Kaiken tämän kaaoksen keskellä uusi, tuntematon uhka lymyää pahaenteisesti.

Valtakunnat lähettävät joukkojaan tutkimaan tilannetta, mutta tältä vaaralliselta tehtävältä yksikään ei ole palannut takaisin. Pelaajan luotsaama hahmo eksyy tapahtumiin mukaan kuin varkain. Hän on vain väärässä paikassa väärään aikaan, kun tapahtumat alkavat kulkemaan eteenpäin kuin kohtalon oikkuna.

R.A.W. – Realms of Ancient War vie pelaajat synkän fantasiamaailman tapahtumien pauloihin. R.A.W. tuo reaaliaikaisen fantasiatoiminnan, roolipelaamisen ja strategisen taistelujärjestelmän pelaajien iloksi. Peli tarjoaa valtavan, eeppisen seikkailun täynnä taisteluita, aarteita ja sankaruutta vaativia tilanteita.

Pelattavina hahmoina ovat voimakas soturi, salamyhkäinen velho sekä viekas varas. Jokaisella näistä on omat taitonsa, kykynsä ja ominaisuutensa. Pelin upea fantasiamaailma on täynnä seikkailuita koettavaksi ja aarteita kerättäväksi.

R.A.W. sopii koettavaksi niin yksin kuin kahden pelaajan yhteistyötilassakin. Luvassa on yli kolmekymmentä pelitasoa täynnä vaaroja ja rikkauksia. Sankarihahmoja voi varustella eri asein, panssarein ja esinein, joita on kerättävissä matkan varrelta ja kohdatuilta vihollisilta. Aseita ja panssareita lumoamalla niistä tulee entistä tehokkaampia varusteita matkalla mammonaan ja menestykseen.

Moninaiset roistot, maahiset, peikot, krakenit, kykloopit ja lohikäärmeet uhkaavat seikkailijan matkaa, mutta todellinen seikkailujen sankari voi nujertaa jopa pahimmat viholliset. Tarkkaavaisuus, oikeanlainen taitojen käyttö ja maltti ovat kuitenkin tärkeitä selviytymisen kannalta. Unohtaa ei tule hahmonkehitystä, jonka myötä hahmot vahvistuvat ja oppivat uusia taitoja ja loitsuja.

R.A.W. – Realms of Ancient War perustuu upeaan pelimoottoriin, jonka graafinen loisto, vaikuttava äänimaailma ja ennen kaikkea luonteva pelattavuus tekevät pelistä helposti lähestyttävän ja nautittavan kokemuksen.

R.A.W. – Realms of Ancient War julkaistaan Suomessa 27. syyskuuta PC-tietokoneille 19,90 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.panvision.com/pelit
www.raw-thegame.com

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist / Jerry Kurunen, 050 56 98 320, jerry@visionist.fi
PAN Vision / Niklas Von Schöneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit ja IT-oheislaitteet. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yli sadan henkilön yhtiönä PAN Visionilla on toimipisteet kaikissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.