ViewSonic (www.viewsoniceurope.com/fi) tuo markkinoille korkeatasoisen LED- ja laserteknologiaa käyttävän hybridivideotykin.

pro9000_lifestyle

ViewSonic tuo huippumodernin hybriditeknologian myös kuluttajatason videotykkeihin esittelemällä markkinoille huikean valovoimaisen ViewSonic Pro9000 -videotykin. LED- ja laserteknologiaa valontuotannossa hyödyntävä lamputon videotykki tarjoaakin entistä korkeatasoisemman ratkaisun kotien viihdehetkiin.

LED- ja laserteknologiaa yhdistävä ViewSonic Pro9000 -videotykki rikastaa väriskaalaa jopa 50 prosenttia. Lisäksi videotykin kontrastisuhde on huikea 100 000:1. Terävä ja värikylläinen täysteräväpiirtokuva (Full HD) on upeaa katsottavaa. Olipa kyse sitten peleistä, blu-ray-elokuvista tai muista mediatoistimista, ViewSonic Pro9000 mahdollistaa kirkkaan ja äärimmäisen selkeän kuvan, jota kestää katsoa isoiltakin kankailta.

ViewSonic Pro9000 on myös kestävä ja luontoystävällinen ratkaisu, sillä se ei sisällä lainkaan myrkyllistä elohopeaa. Videotykille luvataan jopa 20 000 tunnin käyttöikä, joka on jopa viisinkertainen aika perinteisiin videotykkeihin verrattuna. LED- ja laserteknologian ansiosta ViewSonic Pro9000 voidaan myös käynnistää ja sammuttaa nopeasti ilman minkäänlaista ylikuumentumisen riskiä.

Videotykin liitännät ovat monipuoliset. Kaksi HDMI-liitäntää, VGA-/komponentti- sekä komposiitti- ja S-Video-liitännät mahdollistavat monien erilaisten laitteiden liittämisen. Lisäksi sisäänrakennetut kaiuttimet tarjoavat perustason äänentoiston ilman erillisiä kaiuttimia.

Laser- ja LED-hybriditeknologia
Luonnollinen valo koostuu punaisen, vihreän ja sinisen sävyistä. Värispektristä vihreä valo kuitenkin määrittää jopa 60 prosenttia kokonaisuudesta. Kehittyneen laser- ja LED-valaistustekniikan ansiosta vihreää spektriä voidaan vahvistaa ja näin rikastaa kaikkien värien näkymistä. Värispektrejä vahvistamalla saavutetaan jopa 50 prosenttia rikkaampi väriskaala ja huikea kontrasti upealla värierottelulla ja terävällä kuvalla.

Teknologia mahdollistaa myös projektorin entistä pidemmän elinkaaren ja tarjoaa jopa 20 000 tunniksi korkeatasoista kuvantoistoa. Koska käytössä ei ole perinteistä lamppua, erillistä tuuletusta ei tarvita. Tämä myös mahdollistaa laitteen nopeamman käytön päälle kytkettäessä, jonka lisäksi videotykki voidaan myös sammuttaa käytön jälkeen ilman erillistä jäähdytysaikaa. Näin säästetään paitsi sähköä ja luontoa, saadaan myös nauttia vähemmän meluisasta katselukokemuksesta.

Saatavuus ja hinnoittelu
ViewSonic Pro9000 tulee myyntiin lokakuun aikana ja sen suositushinta on 1 999 euroa. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.viewsoniceurope.com/uk/products/pro9000.htm

Viewsonic Finland
Ville Huuhtanen, puh: 020-7120 861, email: ville.huuhtanen@viewsoniceurope.com

ViewSonic
ViewSonic® Corporation on maailman johtavia visuaalisten näyttötuotteiden toimittajia. Viewsonic kehittää, markkinoi ja tukee kattavaa valikoimaa tuotteita, kuten minikannettavia, näyttötietokoneita, minikokoisia tietokoneita, LCD-näyttöjä, LCD-televisioita, videoprojektoreita, digitaalisia valokuvakehyksiä ja digitaalisia informaationäyttöjä. www.viewsoniceurope.com/fi/