Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi/) tuo markkinoille huippuluokan yleiskaukosäätimen, joka tarjoaa helppokäyttöistä laitehallintaa monipuolisista ominaisuuksista tinkimättä.

harmonytouch_lfestyle

Viihteestä nauttiessa mukavuus, helppous ja vaivattomuus ovat avainasemassa. Yhä monipuolisempien ja vuosien saatossa lisääntyvien kodin viihdelaitteiden hallintaan tarvitaan monia ohjaimia – useasti liiankin monta. Logitech Harmony Touch on ratkaisu tähän. Helppokäyttöinen, äärimmäisen monipuolinen ja käyttötarpeiden mukaan ohjelmoitava yleiskaukosäädin tekee kodin viihdekeskuksen hallinnasta vaivatonta.

Yleiskaukosäätimessä tärkeitä ominaisuuksia ovat käytön helppous ja laitteiden monipuolinen hallinta. Harmony Touchin 2,4 tuuman värillinen kosketusnäyttö on moneen käyttöön mukautuva ohjainpaneeli, johon voidaan määrittää laitekohtaisia ohjaustoimintoja. Näytön omia kuvakkeita voidaan muokata käyttötarpeiden mukaan. Moderni kaukosäädin tottelee niin pyyhkäisyjä, napautuksia kuin vieritystäkin. Ohjaaminen Harmony Touchilla on erittäin luontevaa.

Omia suosikkikanavia voidaan sisällyttää kaukosäätimen toimintoihin huikeat 50 kappaletta, riippumatta siitä ovatko ne kaapeli-, antenni- tai satelliittikanavia. Pelikonsoleita, televisioita, digibokseja, viritinvahvistimia ja muita vastaavia laitteita voidaan Harmony Touchiin liittää jopa vaikuttavat 15 erilaista. Logitech Harmonyn tietokannasta löytyy eri laitevalmistajia jopa 5 000 erilaista ja yhteensopivia laitemalleja on jo yli 225 000 kappaletta.

Logitech Harmony Touch -yleiskaukosäätimessä on myös kätevä taustavalaistus, jonka ansiosta sitä on mukava käyttää myös valaisemattomissa tiloissa. Ergonomisen ja ohuen muotoilunsa ansiosta kaukosäädin istuu myös mukavasti käteen.

Monikäyttöisen kaukosäätimen viimeistelee latausasema, jossa Harmony Touch voidaan ladata vaivatta, kun sitä ei tarvita. Näin erillisiä paristoja ei tarvita, mikä säästää paitsi rahaa myös luontoa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Harmony Touch tulee myyntiin lokakuun aikana 179 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/remotes/universal-remotes

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.