Amerikkalainen Unagi tuo Suomeen tyylikkään ja laadukkaan sähköpotkulaudan, jolla vauhdin ja vapauden tunne ovat huipussaan. Näyttävät ja helposti liikuteltavat skuutit eli sähköpotkulaudat mullistavat lyhyiden matkojen liikkumisen verrattomalla käyttökokemuksellaan.

Joukkorahoituksella alun perin toteutettu Unagi on saanut Yhdysvalloissa paljon suitsutusta sitten vuoden 2018 julkaisunsa. Unagin skuuttia on kutsuttu muun muassa parhaaksi sähköpotkulaudaksi sekä laitteeksi, joka on liian mukava jaettavaksi muiden käyttöön. Unagi onkin suunniteltu ensisijaisesti laadukkuus, käyttömukavuus, suorituskyky ja muotoilu huomioiden. Mistään ei ole tingitty ja tämä välittyy käyttäjälleen ensiluokkaisena laatukokemuksena korkealuokkaisten kellojen, puhelinten ja urheiluautojen tapaan. Unagi ei ole vain sähköpotkulauta muiden joukossa, vaan niiden kruununjalokivi ja muotovalio.

”Sähköpotkulaudat ovat todistaneet paikkansa liikkumisvälineinä. Ne ovat korvanneet esimerkiksi julkisen liikenteen vaihtoehtoja ja oman auton käytön lyhyillä välimatkoilla”, kommentoi Unagin perustaja ja toimitusjohtaja David Hyman. ”Lähdimme liikkeelle ihanteellisesta henkilökohtaisesta liikkumavälineestä. Lopputuloksena on kevyt, kannettava ja nopea sähköpotkulauta, jossa yhdistyvät toisiinsa suorituskyky ja tyylikkyys. Nämä ominaisuudet yhdessä erottavat meidät muista vaihtoehdoista eikä matkaajien tarvitse enää tyytyä vuokraskuutteihin.”

Unagi-sähköpotkulaudan virtaviivainen ja nykyaikainen muotoilu henkii korkealuokkaista tekniikkaa ja käytännönläheistä ajattelua. Unagi on lyhyille matkoille ihanteellinen ratkaisu, kun on tarve päästä helposti yhdestä paikasta toiseen ilman odottelua tai turhia viiveitä. Unagin keskeisenä ajatuksena onkin, että laadukas skuutti on enemmän kuin vain liikkumisväline – se on nuorekas ja trendikäs elämäntapa. Siksi Unagi on myös monien vaikuttajien valinta. Heihin lukeutuvat muun muassa Billie Eilish, Kendrick Lamar, Halsey, Steve Aoki ja Lizzo.

Niin sanottu mikroliikkuminen tarkoittaa lyhyiden etäisyyksien matkustamista, jolloin esimerkiksi yksityisautoilu ja julkinen liikenne on hankalaa ja hidasta. Tällaisilla etäisyyksillä sähköpotkulauta tarjoaa oivallisen vaihtoehdon ollessaan selvästi kävelyä nopeampaa. Toisaalta Unagi kulkee mukana myös julkisissa kulkuneuvoissa polkupyörää helpommin, joten myös välietapit ja kävelymatkat sujuvat Unagilla huomattavasti nopeammin. Kaupunkien keskusten ja lähiöiden kasvaessa mikroliikkumisen tarve vain kasvaa, ja juuri tähän Unagi myös vastaa.

Unagin suorituskyky perustuu sekä tehokkaaseen kaksoismoottoriin että kevytrakenteiseen runkoon. Hiilikuidusta, magnesiumista ja konetyöstetystä alumiinista valmistettu runko tarjoaa kestävän, mutta kevyen rakenteen. Lisäksi 450 watin teholla toimiva kaksoismoottori liikuttaa skuuttia ja ajajaa vauhdikkaan vaivattomasti myös ylämäissä. Unagi on suunniteltu tyylikkääksi kokonaisuudeksi, josta eivät roiku turhat johdot, ja jonka tyylikäs kojelauta takaa helpon hallittavuuden.

Unagi-sähköpotkulauta kulkee jouhevasti niin tasaisella kuin mäkisilläkin alueilla. Patentoitujen 7,5 tuuman täyskumisten ja puhkeamattomien reikäpyörien ansiosta skuutti ei välitä pienistä töyssyistä ja kumpareista, vaan tarjoaa pehmeän ja hallitun ajokokemuksen vailla vertaa. Kahden elektronisen lukkiutumattoman jarrun ansiosta skuutti myös pysähtyy tehokkaasti ja turvallisesti.

Yksi Unagin keskeisistä ominaisuuksista on sen kannettavuus. Vain noin 11 kilogrammaa painava sähköpotkulauta on kevyt kantaa mukana. Unagilla on myös patentoitu yhden klikkauksen saranajärjestelmä, jonka ansiosta käyttäjä voi taittaa ja lukita skuutin helposti kannettavaan muotoon. Vastaavasti ajokuntoon Unagi taittuu hetkessä lukituksen poistavan napinpainalluksen myötä.

Hinta ja saatavuus
Unagi E500 -sähköpotkulauta tulee saataville maaliskuussa 1 190 euron suositushintaan Elisan, Verkkokauppa.comin ja muiden hyvin varusteltujen jälleenmyyjien kautta. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.unagiscooters.com
www.facebook.com/unagiscooters.fi
www.instagram.com/unagiscooterssuomi
https://youtu.be/PWKBG5wvSaU (esittelyvideo)
http://bit.ly/2T39JHe (kuvia)

Unagi
Amerikkalainen Unagi on vapaan liikkumisen uusi symboli, joka uudistaa käsitykset nykyaikaisesta lyhyiden etäisyyksien liikkumisesta. Huippuluokan Unagi-sähköpotkulaudalla voi kulkea mihin ja milloin tahansa luonnollisen ketterästi. Sen upea muotoilu herättää ihailua ja sillä on nautinto liikkua. Laadukkaiden materiaalien, korkealaatuisen tekniikan ja poikkeuksellisen tehokkuuden yhdistelmässä kaikki ominaisuudet ovat täydellisessä tasapainossa. Lisätietoja osoitteessa http://www.unagiscooters.com.

East & West Distribution Oy
East & West Distribution Oy on suomalainen teknologiatuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin keskittyvä yritys. Se toimii Xiaomin ja sen MiOT-ekosysteemiyritysten virallisena agenttina, tukkurina ja Mistore.fi-kauppapaikan omistajana. East & West Distribution Oy edustaa myös amerikkalaisia Unagi-sähköpotkulautoja.