Maailman johtavan oheislaitteiden valmistaja Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) laajentaa palkittujen ja helposti liikuteltavien kaiuttimiensa valikoimaa koko tuoteperheen järeimmällä mallilla.

Ultimate Ears HYPERBOOM on jykevästi soiva langaton kaiutin, joka toistaa ääntä vaikuttavalla erottuvuudella ja ylivertaisesti rajuimmalla bassotoistolla. Alataajuuksia uutuusmalli toistaakin jopa kuusi kertaa ylistettyä MEGABOOM 3 -kaiutinta lujemmin. HYPERBOOM luo biletunnelman kuin itsekseen, sillä sen päräyttävän äänentoiston ansiosta tanssilattia täyttyy nopeasti ja musiikki raikaa kuten juhlissa kuuluukin. Kaiutin soi ladattavan akkunsa ansiosta jopa 24 tuntia yhtä soittoa.

HYPERBOOM osoittaa kyvykkyytensä ainutlaatuisella tavalla riippumatta siitä tarvitaanko äänentoistoa ulkona vai sisällä. Kaiutin mittaa ympäröivän tilan ja säätää musiikintoiston laatua automaattisesti mukautuvalla taajuuskorjaimellaan. Erillisen kantokahvan avulla kaiutin myös liikkuu helposti tilasta toiseen eli juuri sinne missä juhlat ovat.

”HYPERBOOM-kaiuttimen myötä viemme tunnusomaisen Ultimate Ears -soundin uudelle tasolle tekemällä siitä entistä parempaa ja isompaa. HYPERBOOMin äänentoistolla saadaan koko huone tanssimaan kerralla”, kommentoi Ultimate Earsin tuotepäällikkö Mindy Fournier. ”Erottelukykyisen ja kirkkaan äänentoiston sekä jykevän basson lisäksi sisällytimme muita keskeisiä ominaisuuksia kaiuttimeen. Näitä ovat helppo musiikin jakaminen, mukautuva taajuuskorjain ja jopa 24 tunnin akunkesto. Näiden ansiosta HYPERBOOM sopii kaikenlaisiin tilanteisiin ja tarjoaa hyvän fiiliksen vaikka läpi yön.”

HYPERBOOM on myös bileidenkestävä kumppani. IPX4-kestävyysluokituksella varustettu kaiutin kestää päälle kaatuvat juotavat ja uima-altaan roiskahdukset. Jos puhelimen akku loppuu, voi puhelimen liittää kaiuttimen usb-ulostuloon ja ladata puhelinta musiikin soidessa. Musiikintoiston voi käynnistää ja tauottaa sekä kappaleiden yli hypätä suoraan kaiuttimen omasta pikatoimintopainikkeesta. Lisäksi omien soittolistojen käynnistäminen onnistuu helposti tuettujen soittosovellusten kanssa. Näitä ovat Apple Music, Spotify (Android-versio), Amazon Music ja Deezer Premium.

Korkealaatuisen äänentoistonsa ansiosta HYPERBOOM on muutakin kuin vain kannettava bilekaiutin. Siitä tulee helposti kaikenlaiseen kuunteluun sopiva yleiskaiutin, joka toistaa musiikin tai vaikka äänikirjat arkisessa kuuntelussa. Sen ajaton ja tyylikäs muotoilu istuu helposti osaksi sisustusta. Lisäksi pintamateriaalit ovat käyttöä ja kulutusta kestäviä. Yleiskäyttöön sopivasti kaiuttimessa on jopa neljä äänen sisääntuloa. Näistä kaksi on yhtäaikaisesti käytössä olevia langattomia Bluetooth-yhteyksiä, yksi on optinen audioliitäntä ja yksi on 3,5 millimetrin stereoliitäntä. Näiden ansiosta musiikin äänilähteenä voi olla useampi älypuhelin tai tablettilaite, pelikonsoli tai tietokone. Äänilähdettä on myös helppo vaihtaa pelkällä napinpainalluksella.

HYPERBOOM-kaiuttimen asetuksia on helppo räätälöidä ilmaiseksi App Store- tai Google Play -kauppapaikasta ladattavalla BOOM-sovelluksella. Sillä voi luoda soittolistoja, säätää äänenvoimakkuutta sekä käynnistää ja sammuttaa kaiuttimen etäältä. Lisäksi sovelluksen kautta onnistuu kaiuttimen ohjelmiston päivittäminen sekä kaiuttimen yhdistäminen toisiin BOOM-, MEGABOOM- ja HYPERBOOM-kaiuttimiin PartyUp-toimintoa käyttäen.

Hinta ja saatavuus
Ultimate Ears HYPERBOOM -kaiutin tulee myyntiin maaliskuun alussa 399 euron hintaan. Se sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.ultimateears.com/fi-fi/wireless-speakers/hyperboom.html
https://youtu.be/tJ_A7vMvfPs (esittelyvideo)
http://bit.ly/3c2o4fV (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Ultimate Ears
Ultimate Ears muuttaa tavan, jolla ihmiset kokevat musiikin yhdessä kaikkialla. Ensin Ultimate Ears mullisti tavan, jolla muusikot voivat olla vuorovaikutuksessa konserttiyleisön kanssa siirtämällä esiintymislavan äänentoiston lavamonitoreista räätälöityihin korvamonitoreihin. Nykyään Logitech Internationalin omistama Ultimate Ears -tuotemerkki jatkaa laadukkaan äänentoiston kehittämistä palkituilla langattomilla kaiuttimillaan. Ne on suunniteltu musiikin ystäville riippumatta mihin elämä heitä kuljettaa. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Ultimate Earsista osoitteessa www.ultimateears.com.