Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisi The Crew -ajopelin toisen kauden kolmannen pelijakson.

US Speed Tour West -pelilaajennus jatkaa edellisosan itärannikon ajokokemuksesta ja vie pelaajan kisailemaan maan länsirannikolle. Kuvitteellisen Motorflix-televisiosarjan kolmannen kauden toinen jakso haastaa pelaajan uusilla kulkuneuvoilla länsirannikon ikonisilla tapahtumapaikoilla. Luvassa on jokaviikkoisia tapahtumia, kuten ajokisoja kaupungista toiseen ja tiukan aikarajan puitteissa ajettavia erikoiskokeita.

Lisäosa esittelee myös Yasiddesignin suunnitteleman erikoisen ajoneuvon, joka on kuin yhdistelmä Alpha Grand Prix -autoa ja traktoria. Lisäksi uusi Motorflix-kausi sisältää uuden Motorpass-palkintokaistan sekä ilmaismuodossa että platinaversiona. Kumpikin kaista sisältää ainutlaatuisia palkintoja saavutusten perusteella. Näihin lukeutuvat muun muassa Yasiddesign x American Petrol-, Mazda MX-5 Miata NA Spearhog- ja Lancia Delta S4 Hoodlum Racing Crew -autot.

Motorpass-palkintojen ohella The Crew 2 tuo mukanaan kuukausittaiset ilmaiseksi annettavat kulkuneuvot. Näitä ovat 8. syyskuuta julkaistava Chevrolet Corvette C3 Touring Car -kisa-auto ja 22. syyskuuta jakoon tuleva XtremAir XA42 -lentokone. Pelijakson aikana saataville tulee myös erilaisia koriste-esineitä ja viritysosia, kuten uusia kattoja, renkaita, ikkunakoristeita ja pelihahmon asuja. Myös erilaisia auton koristevaloja ja erikoissavuja on luvassa päivityksen myötä.

Pelilaajennuksen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/g9U4yhHYlUQ.

Ubisoft Ivory Tower -pelistudion kehittämä The Crew 2 tarjoaa pelaajilleen uskomattoman mahdollisuuden kokea Yhdysvaltojen teiden, vesien ja ilmojen vapaus lukemattomien eri kulkuneuvojen kyydissä. Olipa kyseessä nopeat formulat, kateutta herättävät moottoripyörät, huippunopeat veneet tai ilmojen valtiutta symbolisoivat lentokoneet, kyseessä on pelaajan vapaus. Avoimen pelimaailman vapaus tarjoaa taidoille haasteita ja mielelle rentoutumista niin yksin kuin moninpelissäkin. Olipa kyseessä tiukat kisat tai rauhallinen ympäristöjen tutkiminen, Amerikan Yhdysvallat rannikolta rannikolle ovat jokaisen koettavissa omaan tahtiinsa. Erilaiset ajomuodot katukisoista maastoralleihin ja freestyle-kisoista erilaisiin temppuihin antavat lähes loppumattoman mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen ajoneuvosta toiseen.

The Crew 2 on julkaistu sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja Ubisoft+-pelipalveluissa. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
https://thecrew-game.ubisoft.com/
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhr8PN4AXLqw7R604hQ?e=rtxEkZ  (pelikuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.