Boston Distribution tuo myyntiin DJI OM 5 -käsivakaimen, jonka integroidulla jatkovarrella sekä uusilla kuvaus- ja kiinnitysominaisuuksilla voi kuvata entistä luovemmin älypuhelimella.

DJI jatkaa suositun Osmo Mobile -tuoteperheen kehitystä ja julkaisi uudistetun DJI OM 5 -käsivakaimen älypuhelimille. Siinä on monia uusia kuvaamista helpottavia ja luovuutta parantavia ominaisuuksia, kuten uudistettu kiinnitysmekanismi, ulottuvuutta lisäävä jatkovarsi, entistä pienempi koko ja uusia kuvaustiloja.

Taitettuna kämmenelle sopivassa DJI OM 5 -käsivakaimessa on uudestaan kehitetty magneettinen kiinnitysmekanismi, joka ulottuu älypuhelimen suojakuorien yli. Lisäksi se tarjoaa paremman suojan ja on yhteensopiva useampien älypuhelinmallien kanssa kuin edeltäjänsä. DJI OM 5 tarjoaa myös innovatiivisen kahvan sisään menevän 215 millimetrin teleskooppisen jatkovarren, joka tarjoaa uudenlaisia kuvakulmia ja kuvausmahdollisuuksia sisällön luomiseen. Kahvaan on lisätty myös uusi painike, jolla voi käyttää ja hallita käsivakaimen toimintoja entistä helpommin. Siitä huolimatta DJI OM 5 on kolmanneksen edeltäjäänsä pienempi.

Mukaansatempaavat hetket voi tallentaa entistä tasaisemmin DJI:n kolmiakselisen vakautustekniikan avulla, jolla voi kuvata kävellessä tai muuten liikkuessa. Uusi ShotGuides-ominaisuus tarjoaa jopa 30 esiasetettua kuvausopasta aloitteleville kuvaajille. Lisäksi se tukee automaattista editointia helposti viimeisteltyjä videoita varten. Päivitetty ActiveTrack 4.0 -kohteenseuranta tukee nyt kolminkertaista zoomausta jopa viiden metrin sekuntinopeudella. Se tunnistaa ja seuraa kohdettaan tarkasti myös toiminnan tiimellyksessä.

DJI OM 5 -käsivakaimella ja sen puhelinsovelluksella voi luoda korkealaatuista video- ja kuvasisältöä helposti esiohjelmoitujen kuvaustilojen ja muiden ammattilaistason ominaisuuksien ansiosta. Muita ammattimaisia kuvausmahdollisuuksia ovat muun muassa elokuvamaiset zoomaustoiminnot taustasiirtymällä, hidastetut ja nopeutetut videotallennukset sekä monipuoliset panoraamakuvat kloonaustoiminnoilla.

Uutena lisätarvikkeena on tarjolla magneettinen Fill Light Phone Clamp -pidike sisäänrakennetulla lisävalolla. Sillä on kätevä lisätä valoa kirkkaampia kuvia ja videoita varten.

Hinta ja saatavuus
DJI OM 5 tulee myyntiin auringonlaskun valkoisena ja Ateenan harmaana 159 euron kuluttajahintaan. Käsivakaimen mukana toimitetaan magneettinen kiinnitysmekanismi, kolmijalka, rannehihna ja säilytyspussi. Magneettinen Fill Light Phone Clamp -valopidike on saatavana erikseen 49 euron kuluttajahintaan. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.dji.com/fi/om-5
www.boston.fi
https://youtu.be/Gpg6aLPGvRM (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh757Zwjw8EjDAwuAjA?e=k3bw2f (kuvia)

DJI
Kiinan Piilaaksoksi kutsutussa Shenzenissä pääkonttoriaan pitävä DJI on maailman johtava luovan kamerateknologian valmistaja. Se tunnetaan ennen kaikkea suosituista Mavic- ja Phantom-kuvauskoptereistaan sekä useista laadukkaista kuvanvakaustuotteistaan. DJI on noussut kymmenessä vuodessa yli 3 000 työntekijän maailmanlaajuiseksi valmistajaksi. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.