Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtavan julkaisijan, Ubisoftin huippusuositun Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelin kuudes pelivuosi aloittaa kolmannen kautensa tänään.

Crystal Guard -pelikausi tuo mukanaan kroatialaisen Osa-hyökkäysoperaattorin, jolla on luodinkestävä ja läpinäkyvä Talon-8-taistelukilpi. Tämä monikäyttöinen ja taktinen suojavaruste voidaan asettaa maahan, ovenkarmeihin tai ikkunoihin, jolloin se tarjoaa tulisuojaa monin eri tavoin näköhavaintoja estämättä. Kilpeä voidaan myös kantaa, joskin ilman asetta ja painonsa vuoksi vain kävelyvauhdilla. Osan pääaseena on joko 556 Xl -rynnäkkökivääri tai PDW9-konepistooli. Käsiaseena Osa luottaa PMM-pistooliin.

Pelipäivitys tuo myös merkittäviä uudistuksia ja muutoksia kolmeen pelikarttaan. Bank-, Coastline- ja Clubhouse-kentät on rakennettu täysin alusta pelitasapainoa korjaten sekä kenttien toimivuutta hioen. Esimerkiksi kulkuväyliä, ikkunoita ja pomminsijoituspaikkoja on muutettu. Päivityksen myötä rakennusten hajoamisominaisuuksia sekä ääniä ja valaistusta on kohennettu entistä paremmaksi.

Myös operaattorihahmot ovat saaneet osakseen muutoksia ja tasapainotuksia. Muutoksen läpikäyneitä operaattoreita ovat Finka, Sledge, Glaz, Iana, Twitch, IQ, Mute ja Fuze.

Rainbow Six Siege on ilmaispelattavissa pidennetyn viikonlopun eli 9.-12. syyskuuta välisen ajan sen kaikilla eri pelialustoilla. Pelin eri versioita on myös saatavilla tämän ajanjakson ajan alennushinnoin.

Crystal Guard -laajennuksen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/2zYG9vyaL9g.

Lisätietoa pelin ilmaisviikonlopusta on saatavilla osoitteesta https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/rainbow-six/siege/free-weekend.

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/rainbow-six/siege/
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhcsQf8-elFZKUkLVBg?e=cNLadH (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.