Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) julkaisi värikkäitä ja laadukkaita kuulokkeita kaikenlaiseen musiikinkuunteluun.

hq14501600

Creative HQ-1450
Creative HQ-1450 -kuulokkeet ovat saaneet ruudullisen kuvioinnin ja värityksen, joka heijastelee kaupungin sykettä ja värimaailmaa. Kuulokkeet on saatavana neljällä eri värillä, jotka ovat liikennevalonpunainen, taivaansininen, puistonvihreä ja maantienmusta. Kevyet ja kompaktit korvalehtien päälle asettuvat kuulokkeet sopivat täydellisesti jokapäiväiseen kaupunkikäyttöön.

Ergonomisella pääpannalla ja keinonahkaisilla pehmusteilla varustetut Creative HQ-1450 -kuulokkeet tuntuvat miellyttävältä myös liikkuessa. Mustasta metalliseoksesta valmistettu pääpanta on rakenteeltaan yksinkertainen, erittäin ohut ja helposti säädettävä. Kuulokkeet istuvat päähän erinomaisesti ja niitä voi käyttää myös lippalakin tai aurinkolasien kanssa. Tehokkaiden ja tarkasti viritettyjen neodyymielementtien ansiosta kuulokkeet tuottavat hämmästyttävän todenmukaisen äänen. Vain 30 millimetrin kokoiset elementit, neodyymimagneetti (Ne-Fe-B) ja CCAW-äänikäämi (Copper-Clad Aluminum Wire) takaavat luonnonmukaisen soinnin, jossa korkeat ja matalat äänet ovat tasapainossa keskenään. Kuulokkeisiin Y-liitoksella kiinnitetty 1,2 metrin OFC-kaapeli ja 3,5 millimetrin kullattu audioliitin vähentävät vääristymiä.

Creative HQ-1600
Creative HQ-1600 -kuulokkeiden tehokkaat neodyymielementit toistavat vaikuttavat äänet ja korvat peittävä rakenne ehkäisee taustamelua tavallisia kuulokkeita paremmin. Korvalehden ympäröivät kuulokkeet ovat usein kookkaita ja raskaita, mutta Creative HQ-1600 -kuulokkeet toistavat äänet laadukkaasti, vaimentavat ympäristön ääniä ja soveltuvat keveytensä ansiosta myös liikkuvaan ja pitkäaikaiseen käyttöön.

Säädettävällä pääpannalla ja keinonahkaisilla pehmusteilla varustetut Creative HQ-1600 -kuulokkeet mahdollistavat miellyttävät musiikkihetket niin kotona kuin kaduillakin. Kuulokkeet painavat vain 180 grammaa. Kuulokkeiden 40 millimetrin kokoiset elementit, neodyymimagneetti ja CCAW-äänikäämi takaavat luonnollisen ja tapapainoisen äänentoiston.

Hinta ja saatavuus
Creative HQ-1450- ja Creative HQ-1600 -musiikkikuulokkeet tulevat saataville syyskuussa 2010. Creative HQ-1450:n kuluttajahinta on 29,90 euroa ja Creative HQ-1600:n kuluttajahinta on 39,90 euroa. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja:
http://fi.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=438&product=19957
http://fi.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=438&product=20023

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com