Johtavan pohjoismaisen kulutuselektroniikan tarviketoimittajan, Aurora Groupin edustaman Vogel’sin useat televisiotelineet ovat saatavana myös valkoisina. Ne sopivat hyvin vaaleasävyisiin ympäristöihin ja näin myös kodin sisustustyyli saa uusia vaihtoehtoja.

VogelsTHIN345

Perinteisten mustilla raameilla varustettujen televisioiden rinnalle on noussut viime vuosina myös vaaleampia vaihtoehtoja. Niiden ansiosta kodin ja julkisten tilojen sisutusratkaisut ovat saaneet lisää vaihtoehtoja. Tähän Vogel’s tarjoaa useita tyylikkäitä televisioiden seinätelineitä THIN- ja WALL-tuotesarjoissa.

Valkoisten televisiotelineiden lippulaiva on Vogel’s THIN 345 Alpine White. Seinäteline sopii erityisesti 40 – 60 tuuman taulutelevisioille aina 25 kilogrammaan asti. Seinätelineen avulla televisio voidaan helposti kiinnittää minkä tahansa huoneen seinään ja nauttia täydellisestä katselukulmasta. Vogel’s-televisiotelineet sopivat myös uusiin kaareviin televisiomalleihin.

Vogel’s THIN 345 Alpine White -seinätelinettä voidaan kääntää sekä oikealle että vasemmalle jopa 90 asteen kulmassa ja ylöspäin tai alaspäin jopa 20 astetta tarpeen mukaan. Vogel’s THIN 345 -seinäteline on voittanut muiden muassa arvostetun Red Dot -muotoilupalkinnon, Plus X -tuotepalkinnon sekä iF-tuotesuunnittelupalkinnon.

Saatavuus ja hinnoittelu
Vogel’s THIN 345 Alpine White on saatavana 349 euron kuluttajahintaan. Muiden valkoisten THIN- ja WALL-mallien hinnat vaihtelevat 119 ja 249 euron välillä. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3AVogelsThin%3AVogels%2520Thin%24
http://www.auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3AVogelsWall%3AVogels%2520Wall%24
http://bit.ly/1BxHz5r (tuotekuvia)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Vogel’s
Hollantilainen Vogel’s käynnistyi henkilökohtaisesta intohimosta ja täydellisyydentavoittelusta. Se kehittyi myöhemmin menestyväksi kansainväliseksi yritykseksi tarjoamalla korkealaatuisia audio-, video- ja multimedialaitteiden telineitä ja kiinnitystarvikkeita. Vogel’s-tuotteissa yhdistyvät joustava käytännöllisyys, toimivuus ja tyylikäs muotoilu. Vogel’s on vuodesta 1973 lähtien tuottanut arvostettuja ja palkittuja tuotteita, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua. Nykyään Vogel’s on maailmankuulu korkealaatuisista kiinnitysratkaisuista sekä LCD-, plasma- ja LED-televisioille, audio- ja videotuotteille että tablettilaitteille. Vogel’s-tuotteet on luotu tuomaan lisämukavuutta jokapäiväiseen elämään. Lisätietoja osoitteessa www.vogels.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.