Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin italialaisen PUROn muodikkaat älypuhelinsuojat. Niissä yhdistyvät kätevästi toisiinsa lompakon ja perinteisen älypuhelinsuojan ominaisuudet. Puhelimen ohessa mukana kulkevat niin luottokortit kuin käteinenkin.

purouniversalwallet

Kalliit ja tärkeät älypuhelimet on hyvä suojata kolhuilta, lialta ja mahdollisilta putoamisilta. PUROn muodikkaat ja näyttävät älypuhelinkotelot yhdistävät sekä tyylin että käytännöllisyyden toisiinsa. Samalla ne toimivat kätevästi lompakkona. PURO Universal Wallet Collection -älypuhelinsuojissa on mallista riippuen kaksi tai kolme luottokorttipaikkaa sekä omat erilliset setelitaskunsa.

Älypuhelinsuojan ei tarvitse välttämättä vaihtua puhelimen vaihtuessa, sillä Universal Wallet Collection -suojat eivät ole merkki- tai mallikohtaisia. Neljän eri kokoluokan (M, L, XL, XXL) suojamalleista löytyy jokaiselle älypuhelinmallille sopiva kokonsa.

Kun puhelinta ei tarvita, suojan magneettikiinnitys pitää kannen kiinni. Suojan ollessa auki puhelimen voi kääntää myös vaakatasoon, jolloin sen kameralla voi ottaa kuvia irrottamatta puhelinta itse suojasta. Suojalompakon tukevan rakenteen ansiosta puhelinta voidaan myös helposti käyttää vaakatasossa esimerkiksi pöydällä tai muulla tasolla.

Laadukkaista materiaaleista valmistetut älypuhelinsuojat ovat saatavilla sekä ajattomina mustina ja valkoisina vaihtoehtoina että kolmella raikkaalla värillä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Universal Wallet Collection -älypuhelinsuojat tulevat myyntiin 29,95 – 34,95 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://bit.ly/aurora-puro (tuotevalikoima)
http://www.puro.it/en/web/guest/universal_wallet_collection (kampanjasivu)
http://bit.ly/1CXR13Z (tuotekuvia)
http://youtu.be/BsSxXZ7NyIk (Universal Wallet Collection -esittelyvideo)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Puro
Puro on perustettu vuonna 2002 Italian Modenassa. Se tuottaa tyylikkäitä ja korkealuokkaisia lisätarvikkeita pääosin älypuhelimille ja tablettilaitteille. Puro on taitava lisäämään muoti- ja muotoiluelementtejä teknologiatuotteisiin. Siksi se on erinomainen valinta niille, jotka kaipaavat massasta erottuvia lisätarvikkeita. Lisätietoja osoitteessa http://www.puro.it.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.