PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema SnowRunner-ajosimulaatio tuo pelaajille uuden sukupolven maastoajokokemuksen. Peli on nyt saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Huonokuntoiset tiet, jään peittämät vesistöt ja jyrkät mäkimaastot ovat vain hidasteita SnowRunnerin pelimaailmassa. Kuvankaunis pelikartasto tarjoaa valtavan määrän toinen toistaan vaikeampia ja vaarallisempia ajoreittejä koluttavaksi ja ajettavaksi. Ohjattavana on kattava valikoima valtavia työkoneita ja raskasta kalustoa. Upea ja avoin pelimaailma tarjoaa ympäristön ajosimulaatiolle, jossa nopeus on toissijaista. Tärkeämpää on päästä perille, mikä ei ole itsestäänselvyys.

Maastoon jumiutuvat renkaat, liukkaat ajokelit ja huono näkyvyys ovat yleisiä haasteita SnowRunnerin pelimaailmassa, jossa annetut tehtävät tulee suorittaa vaikeista olosuhteista huolimatta. Onneksi jokaiselle ajoneuvolle löytyy reilusti apuvälineitä, joilla ongelmat ratkeavat, kunhan kuljettajalta löytyy sisua, kärsivällisyyttä ja neuvokkuutta.

Tänään julkaistulle pelille on luvassa myös monipuolista modisisältöä, joilla pelin sisältökirjasto laajenee entisestään. Pc-versiolle modit ovat heti käytössä ja pelikonsolitkin saavat ne käyttöönsä myöhemmin. Lisäksi SnowRunner laajenee julkaisun jälkeen erikseen ostettavalla lisäsisällöllä neljässä eri vaiheessa. Jokainen näistä tuo pelattavaksi uusia alueita ja uuden peliteeman. Pelin kausikortti sisältää kaikki tulevan pelisisällön, mikä onkin helpoin tapa nauttia pelistä pitkään myös tulevina kuukausina.

Pelin julkaisua juhlistavan esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/hcFSFjJ2b6o.

SnowRunner julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 28. huhtikuuta 2020. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
http://www.mudrunner-thegame.com/
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/2zh6ZfW (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.