Boston Distribution tuo myyntiin DJI Mavic Air 2 -kuvauskopterin, joka tarjoaa aiempaa paremman kuvanlaadun ja selkeästi pidemmän lentoajan kuluttajaystävälliseen hintaan.

DJI Mavic Air 2 vie kuvauskopterien suorituskyvyn ja liikkuvuuden uudelle tasolle edistyneillä kuvausominaisuuksillaan, pienellä koollaan ja pitkällä akunkestollaan. Älykkäät kuvaustoiminnot ja erinomainen kuvanlaatu tuovat huipputason ilmakuvat ja lentovideot yhä useamman ulottuville. Vain 570 grammaa painava kuvauskopteri on helppo ottaa mukaan kaikkialle.

Sulavat 4K-videot 60 kuvan sekuntinopeudella ja 48 megapikselin valokuvat näyttävät upeilta puolen tuuman kuvakennon sekä monipuolisten SmartPhoto-, HyperLight- ja HDR-kuvanparannusominaisuuksien ansiosta. Videokuvaus hyödyntää aiempaa kehittyneempää H.265-videoformaattia ja Quad Bayer -kuvasensoria värikkäämpään, tasapainoisempaan ja dynaamisempaan lopputulokseen.

Ammattimaisen videomateriaalin tuottaminen on vaivatonta FocusTrack-seurantatilojen avulla. Näistä ActiveTrack 3.0 takaa kohteiden seuraamisen esteitä välttäen sujuvammin kuin koskaan. Parempi kopterin reititys ja tarkempi kadonneiden kohteiden ennakointi pitää kohteen kuvan keskellä, vaikka se olisi välillä esteiden takana. Spotlight 2.0 mahdollistaa kameran kohdistamisen kohteeseen, vaikka kopteri lentää vapaasti ohjaajan haluamaan suuntaan. POI 3.0 seuraa kiinnostavaa kohdetta entistä tarkemmin kopterin kiertäessä kohteen ympärillä.

Kuvauskopterin ja ohjaimen välinen yhteys on myös entistä luotettavampi ja kattavampi OcuSync 2.0 -tekniikan ansiosta. Ohjaaja voi lennättää kopteria ennätykselliset 34 minuuttia yhdellä latauksella enintään 68 kilometrin tuntinopeudella. Lentäminen on myös aiempaa turvallisempaa, koska kuvauskopteri ehkäisee törmäykset edestä, takaa ja alta.

DJI Fly -sovelluksen ansiosta ammattimaisia kuvia ja videoita voi vaivatta muokata suoraan älypuhelimessa ja jakaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Erityiset kuvausoppaat ja esimääritetyt muokkausasetukset auttavat kuvien ja videoiden viimeistelyssä.

Hinta ja saatavuus
DJI Mavic Air 2 tulee myyntiin 15. toukokuuta 849 euron kuluttajahintaan. Kuvauskopterin mukana toimitetaan käsiohjain, kopterin ladattava akku, ylimääräiset roottorilavat ja kaikki lennättämiseen ja käyttöön tarvittavat työkalut ja johdot. DJI Mavic Air 2 Fly More Combon kuluttajahinta on 1 049 euroa ja se sisältää kaikki peruspaketin varusteet sekä kolme lisäakkua, niiden latausyksikön, kolme roottorilapasettiä, kantolaukun ja ensimmäistä kertaa ND16/64/256-linssisuodattimet. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.dji.com/fi/mavic-air-2
www.boston.fi
https://youtu.be/IwoyGb-NWDs (esittelyvideo)
https://bit.ly/2KE4El5 (kuvia)

DJI
Kiinan Piilaaksoksi kutsutussa Shenzenissä pääkonttoriaan pitävä DJI on maailman johtava luovan kamerateknologian valmistaja. Se tunnetaan ennen kaikkea suosituista Mavic- ja Phantom-kuvauskoptereistaan sekä useista laadukkaista kuvanvakaustuotteistaan. DJI on noussut kymmenessä vuodessa yli 3 000 työntekijän maailmanlaajuiseksi valmistajaksi. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.