PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Steelrising vie pelaajan kiehtovaan ja toiminnantäyteiseen seikkailuun Ranskan vallankumouksen aikakaudelle.

Pelin tänään alkava beetatestivaihe sisältää kaksi kenttää, joita ovat Saint Cloud and Les Invalides. Näissä pelaajat pääsevät kokeilemaan pelihahmon erilaisia kehityspolkuja ja ominaisuuksia sekä useita erilaisia aseita ja pelityylejä. Erilaiset taitoyhdistelmät tuovat pelille ja jopa yksittäisille kentille uudelleenpeluuarvoa, sillä erilaiset lähestymistavat poikkeavat toisistaan merkittävästi.

Pelin molemmat tehtäväkentät tuovat historiallisen Pariisin eri osaset eloon upealla ja elähdyttävällä tavalla. Osa näistä paikoista ja kaupungin tunnusomaisista monumenteista ovat yhä ehjiä ja nähtävissä Pariisissa, joten pelin kuvaama maailma tuntuu yhtäältä sekä tutulta että tuoreelta. Beetatestivaihe on kaikkien pelin ennakkoon tilaavien pelaajien pelattavissa.

Pelin uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/w35qxHMZ7wc.

Vuoden 1789 Ranskaan sijoittuva Steelrising kertoo kaoottisista ja sekasortoisista ajoista. Kuningas Ludvig XVI on pysäyttänyt alkavan vallankumouksen verilöylyllä hyödyntämällä mekaanista armeijaansa. Sen robottimaiset sotilaat eivät tunne myötätuntoa tai armoa, vaan suorittavat johtajansa käskyjä niitä kyseenalaistamatta. Aivan kaikki koneet eivät kuitenkaan toimi odotetulla tavalla. Yksi näistä on pelaajan ohjaama automaton-kone Aegis, joka edustaa kuninkaan huippuarmeijan parasta osaamista. Niinpä Aegis kykenee muita koneita älykkäämpään ajatteluun ja voi kääntää historian suuntaa kohti parempia aikoja ilman hirmuhallintoa. Roolipelimäisiä piirteitä sisältävä Steelrising yhdistelee tarinankerronnassaan toimintaseikkailujen pelimekaniikoita ja jännittäviä taisteluita ainutlaatuisessa maailmassa. 1700-luvun Ranska tarjoaakin raikkaan tuulahduksen vaihtoehtoista historiaa yhdessä poikkeavan teknologian kanssa.

Steelrising julkaistaan 8. syyskuuta sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.steelrising.org
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viJ8YF-eAphwhpKk2ow?e=wDtbEL (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.