Suomen suosituimpiin peli- ja viihdesivustoihin kuuluva V2.fi ja myynnin ja verkostoitumisen asiantuntijayritys Sentium Oy ovat solmineet mediamyynti- ja markkinointisopimuksen. Sopimuksen puitteissa Sentium Oy vastaa jatkossa V2.fi-palvelun mainosmyynnistä ja muusta markkinoinnista. Vastuuhenkilönä toimii myyntipäällikkö Kimi Rantala Sentium Oy:stä.

”Tämä sopimus päättää pitkän mainosmyyntiyhteistyömme entisen kumppanin kanssa. He hoitivat tehtävänsä kiitettävästi, mutta kaipasimme kokonaisratkaisua taholta, joka tuntee toimialamme sekä yleisömme. Nykyisessä mediakentässä pelkkä mainosmyynti ei enää riitä, vaan on katsottava tuotetta kokonaisuutena. Sentium Oy on nuori ja ketterä yritys, joka reagoi tarpeisiimme välittömästi”, toteaa palvelun vastaava tuottaja Mikko Heinonen.

”Uuden kumppanuuden kautta meillä on mahdollisuus tarjota asiakkaille paljon nykyistä enemmän – räätälöityjä ratkaisuja omien tuotteiden esittelystä aina sisällön lisensointiin asti. Pelit, elokuvat, musiikki ja viihdelaitteet kiinnostavat nykyisin yhä useampia kuluttajia, ja meillä on tarjota suuri, asiantunteva sekä ostokykyinen ja -haluinen kohderyhmä”, sanoo Sentium Oy:n myyntipäällikkö Kimi Rantala.

Osapuolet eivät kommentoi sopimuksen rahallista arvoa.

V2.fi on Suomen suosituimpia peleistä ja viihteestä kirjoittavia web-sivustoja. Viikoittain palvelun uutisia ja artikkeleita lukee noin 50 000 eri kävijää (TNS Metrix, Google Analytics). Palvelun omistaa kokonaisuudessaan monimediatoimisto Alasin Media Oy.

Sentium Oy on myynnin ja verkostoitumisen ammattilainen, joka kasvattaa asiakkaidensa liiketoimintaa pitkäjänteisen yhteistyön kautta.

Lisätietoja:
Mikko Heinonen
vastaava tuottaja, V2.fi
mikko.heinonen@v2.fi
+358 50 558 0976

Kimi Rantala
myyntipäällikkö, Sentium Oy
kimi.rantala@sentium.fi
+358 50 465 5966