Verkkolevyjen ja muiden verkkotuotteiden kuluttajamarkkinoiden johtava valmistaja, Buffalo Technology (www.buffalotech.com) tuo markkinoille uuden version maailman suosituimmasta verkkolevystä.

linkstation-live

Buffalo LinkStation Live on kokonaan uudestaan muotoiltu ja sen muotokieli sopiikin kaikkiin toimistoihin ja koteihin – niiden olohuoneita myöten. Laite on myös erittäin helppokäyttöinen verkkotallennusratkaisu, jonka käyttöönotto on vaivatonta.

Tiedostojen tallentaminen verkkoasemalle onnistuu helposti lähiverkon kautta. Verkkolevyllä olevien tiedostojen jakaminen ja käyttäminen luonnistuu useiden eri laitteiden avulla, olipa kyse sitten tietokoneista, älypuhelimista, tablettilaitteista, mediasoittimista tai vaikkapa verkko-ominaisuuksilla varustelluista televisioista.

LinkStationin mukana tulevan WebAccess-toiminnon avulla tiedostojen siirtäminen onnistuu internet-yhteyden kautta mistä päin maailmaa tahansa. WebAccess-sovellus on saatavilla tietokoneiden lisäksi myös iPad-, iPhone- ja Android-laitteille.

DLNA-yhteensopivat laitteet (esimerkiksi televisiot ja mediasoittimet) voivat toistaa LinkStation Livellä olevia kuva-, musiikki- ja videotiedostoja lähiverkon läpi. LinkStation Livessä on myös iTunes-, Flickr- ja Eye-Fi-yhteensopivuus.

Myös varmuuskopiointi onnistuu kätevästi pc-tietokoneille tarkoitetun NovaBACKUP- ohjelmiston ansiosta. Mac-tietokoneille varmuuskopiointiin löytyy tuki Time Machine -toiminnolle.

Buffalo LinkStation Livessä on myös virtaa säästävä ajastintoiminto, jolla verkkolevy osaa kytkeä itsensä päälle ja pois ennalta määritettyjen aika-asetusten mukaisesti.

LinkStation Livessä on RJ45-lähiverkkoliitäntä ja se tukee sekä Windows- että Mac OS X -käyttöjärjestelmiä. LinkStation Live on saatavana yhden, kahden ja kolmen teratavun tallennuskapasiteeteilla.

Saatavuus ja hinnoittelu
Buffalo LinkStation Live on saatavana lokakuun aikana ja sen suositushinnat ovat 139-249 euroa. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron ja Teoston yksityisen kopioinnin hyvitysmaksun.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot
www.buffalo-technology.com/products/network-storage/linkstation/

Viralliset tukkurit
ALSO Finland, 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2010 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.