Ravihevosten välitystoimintaan erikoistunut markkinapaikka Trotting Store (www.trottingstore.fi) on avattu Suomessa.

”Ravihevosten välitystoiminta on Suomessa vanhanaikaista ja tehotonta”, kommentoi Trotting Storen perustaja Ari Tainio. ”Nyt avaamamme markkinapaikka muuttaa tämän ja tuo kaikille hevosten myyjille ja ostajille luotettavan ja aktiivisen kaupankäyntialustan, joka on helppo ottaa käyttöön ja jota myös markkinoidaan aktiivisesti.”

Trotting Store -markkinapaikka on jaettu neljään erilliseen osaan. Yhä useammat hevosharrastajat harkitsevat ravihevosen hankkimista kimpassa muiden kanssa. Kun ravihevosesta myydään kimppaosakkuuksia, kustannukset yksittäiselle omistajalle laskevat huomattavasti ja hevosen hoitaminen sujuu helpommin, koska kaikki tekeminen ei ole vain omalla vastuulla.

Markkinapaikalle voi laittaa ravihevosia myyntiin myös suoraan kertaostolla, jolloin kaikki tärkeät tiedot ja ostohinta näkyvät selvästi myyntisivulla. Hevosen ostaja voi suorittaa varausmaksun heti sivustolle kirjautumisen jälkeen eri maksutavoilla. Kertaoston lisäksi sivustolta voi hankkia leasing-hevosen eli vuokrata ravihevosen väliaikaisesti. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä osana, Trotting Store avaa sivustollaan myös säännöllisesti toimivan hevoshuutokaupan.

Kaikki markkinapaikan toiminnot toimivat yhdellä kirjautumisella ja yhdellä tilillä. Näin käyttäjän on helppo tutustua kaikkiin markkinapaikan toimintoihin ja valita oma tapansa ravihevosen myyntiin tai hankintaan. Sivustolla tullaan avaamaan myös Trotting Forum -keskustelualue, jossa sana on vapaa kaikille rekisteröityneille kävijöille.

Kertaveloituksemme myynti-ilmoituksesta on 62 euroa ja välityspalkkiomme on 2 prosenttia hevosen myyntihinnasta. Veloitamme välityspalkkion varausmaksuna ostajalta ja myyjän tulee vähentää tämä summa loppulaskusta ostajalle. Välityspalkkio on aina vähintään 15 euroa ja enintään 150 euroa. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Emme veloita myynti-ilmoituksesta normaalia 62 euron kertaveloitusta 24. joulukuuta 2022 asti.

Lisätietoja
www.trottingstore.fi
https://youtu.be/yb7sF06lqmo (video)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viNFFO3Na6kar-cwlhg?e=5mbtdd (kuvia)