PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Steelrising-toimintaseikkailu tarjoaa lisää pelattavaa tänään julkaistulla Cagliostro’s Secrets -pelilaajennuksella.

Ranskan vallankumouksen ajan vaihtoehtoiseen historiaan sijoittuva Steelrising-toimintapeli tuo koettavaksi synkän, mutta kiehtovan maailmankuvan 1700-luvun Ranskassa. Vallankumouksen kukistamiseen käytetyt kuninkaan robottisotilaat iskivät armotta maahan kapinoivat joukot. Tarinan sankarina toimiva Aegis-kone kuitenkin nousee rohkeasti hyvän puolelle taistelemaan tyranniaa vastaan. Pelin Cagliostro’s Secrets -lisäosa laajentaa peliä uudella sivutarinalla, jossa tutustutaan kuninkaan apurin salaisuuksiin.

Tämä synkkä tarina tarjoaa pelattavaksi Hôpital Saint Louisin upean ympäristön, johon kuningas itse on kätkenyt päivänvaloa kestämättömiä salaisuuksia. Uuden alueen ja tarinan ohella pelaaja pääsee kokemaan uudenlaisia vihollistyyppejä sekä kohtaamaan täysin uuden päävastuksen. Tarjolla on myös uusia aseita ja sivutehtäviä. Uusien sivuhahmojen myötä tarina avautuu kiehtovalla tavalla ja antaa pelaajan kokea vallankumouksellisen aikakauden Ranskan entistäkin syvemmin.

Lisäosan tarinan avautuminen pelaajan käyttöön edellyttää Bastille-tehtävän läpäisyä eli aivan alusta peliin tutustuvat eivät pääse heti lisätehtävän pariin. Tämä onkin tärkeää lisäosan tehtävän tarjoamien haasteiden takia.

Cagliostro’s Secrets -lisäosan esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/HF7spG_4qZU.

Steelrising ja sen lisäosa ovat saatavilla sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.steelrising.org
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viJ8YF-eAphwhpKk2ow?e=wDtbEL (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.