PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli on käynyt läpi jatkokehitysvaiheita pelin pelattavuuden parantamiseksi.

Beetatestausvaiheiden myötä saadun palautteen ansiosta peliä onkin voitu viedä entistä parempaan suuntaan ja nyt peli on saanut uuden julkaisupäivän, joka on 23. helmikuuta 2023.

Sen kunniaksi pelistä on julkaistu uusi esittelyvideo, joka esittelee pelin graafista tyyliä, pelattavuutta ja hurttia huumoria.

Esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/sopC6r_qC2E.

Blood Bowl 3 on vauhdikas, raju ja väkivaltainen pallopeli, jossa yhdistyvät monet eri fantasiarodut kääpiöistä ja haltioista örkkeihin ja peikkoihin. Lajina se yhdistelee amerikkalaisen jalkapallon tyylistä pallonkuljetusta, heittämistä ja rajuja taklauksia toisiinsa.

Blood Bowl 3 julkaistaan 23. helmikuuta 2023 sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja
www.facebook.com/bloodbowlgame
www.nacongaming.com
www.panvision.com/pelit-ja-tarvikkeet
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5RKWK0sAs0kjXR8Sw?e=gcnWBF (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.