Helsinkiläinen pelistudio Armada Interactive kehittää vallankumouksellisia kokemuksia mobiilipelaajille ja julkaisee tänään Quantum Siege -pelinsä rajatusti Pohjoismaissa.

”Quantum Siege on innovatiivinen ja upea peli. Se on helppo oppia, mutta haastava hallita. Innovatiivisen pelimekaniikkansa ansiosta Quantum Siege vie mobiililaitteiden reaaliaikaisen strategia- ja moninpelin uudelle tasolle”, kertoo Armada Interactiven perustaja ja toimitusjohtaja Samuli Syvähuoko.

Quantum Siegessä pelaajat komentavat mahtavia armeijoita, jotka koostuvat sankareista, sotilaista, roboteista ja tuhoa kylvävistä tykeistä. Kaikilla näillä on omat ainutlaatuiset kykynsä. Taistelut tapahtuvat 360 astetta pyörivällä areenalla, jota pelaaja voi hallita kaikissa tilanteissa.

Quantum Siegessä on tällä hetkellä kaksi pelitilaa. Vastustajatilassa kaksi pelaajaa taistelee toisiaan vastaan reaaliaikaisessa ympäristössä tehden nopeita taktisia valintoja vihollisen murskaamiseksi. Tarinatilassa pelaajien armeijat puolestaan taistelevat tulevaisuudesta hyökkäävää synkkää vihollista vastaan. Maapallon kohtalo riippuu pelaajan toimista. Jokaisessa Quantum Siegen kolmessa sadassa ainutlaatuisessa tasossa on haastavia pulmia, joissa strateginen ajattelu ja nopea suorittaminen palkitaan voitolla.

Quantum Siegeä on sanottu vuoden 2017 kunnianhimoisimmaksi mobiilipeliksi. Se perustuu innovatiiviseen 360° Spinning Battlefield -käyttöliittymään ja upeaan 3D-grafiikkaan. Quantum Siege vie reaaliaikaisen strategiapelin ja toisia pelaajia vastaan taistelemisen täysin uuteen ulottuvuuteen.

Quantum Siege on saatavana ilmaiseksi iOS-laitteille ja Androidille (Google Early Access) Pohjoismaissa, Irlannissa, Alankomaissa, Australiassa, Kanadassa ja Uudessa-Seelannissa. Peli julkaistaan maailmanlaajuisesti talvella 2017.

Lisätietoja
https://qtm.sg/downloadQS (pelin lataus)
https://quantumsiege.com (pelisivusto)
https://armadainteractive.com (yrityssivusto)
https://qtm.sg/media_pack (mediakitti)
https://youtu.be/PhAufBKgi3M (pelivideo)

Armada Interactive
Armada Interactive on etsinyt uusia tapoja korkealaatuisen grafiikan ja intuitiivisen käyttäjäkokemuksen yhdistämiseen. Nyt Armada on valmis jakamaan työnsä mobiilipelaajien kanssa ympäri maailman.