PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo arvostetun ja pidetyn Dragon’s Dogma Dark Arisen -toimintaroolipelin PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille lokakuussa.

Alun perin vuonna 2013 julkaistu Dragon’s Dogma Dark Arisen oli edellisen konsolisukupolven onnistuneimpia ja arvostetuimpia toimintaroolipelejä. Se tarjosi synkän, mutta persoonallisen näkemyksen taisteluvetoisesta fantasiaroolipelistä valtavine lohikäärmeineen ja vaikuttavine hirviöineen. Dragon’s Dogman lukuisat kiinnostavat sankarihahmot, toisistaan poikkeavat erilaiset vastustajat ja valtava pelialue tekivät vaikutuksen pelaajiin ja kriitikoihin.

Tänä syksynä Dragon’s Dogma Dark Arisen saa arvoisensa uusintajulkaisun PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleilla. Pelin kaunis fantasiagrafiikka on saanut tuntuvan kasvojenkohotuksen, jotta se vastaa nykypäivän odotuksia yksityiskohtia myöden. Teräväpiirtoinen ja värikylläinen peligrafiikka herättääkin pelimaailman maisemat ja pelihahmoja vastaan käyvät hirvitykset eloon aivan uudella tavalla.

Dragon’s Dogma Dark Arisenin taustatarinassa pelaajahahmo on ainutlaatuinen olento, jota kutsutaan Valituksi. Kun hänen sydämensä varastetaan, hän nousee eloon uutena Arisen-hahmona. Tästä alkaa tarina, jossa käydään henkilökohtaiseen seikkailuun oman ihmisyyden nimissä. Vastassa on kuitenkin lukemattomia vaaroja ja haasteita, kuten kuolemankultti, myyttisiä hirviöitä sekä tietenkin pelaajan arkkiviholliseksi noussut lohikäärme.

Pelaaja luo itse oman hahmonsa aina sukupuolesta ja hahmoluokasta lähtien. Jokaisella eri hahmoluokalla on omat erikoiskykynsä, varusteensa, vahvuutensa ja heikkoutensa. Onkin pelaajan itse valittavissa millaisella taistelutyylillä ja strategialla hän lähtee haastamaan maailman mahtavimmat hirviöt ja vastustajat.

Dragon’s Dogma Dark Arisen sisältää sekä alkuperäisen Dragon’s Dogma -toimintaroolipelin että sen pelimaailmaa ja tarinaa laajentaneen Dark Arisen -lisäosan. Dragon’s Dogma Dark Arisen onkin käytännössä kahdesta isosta pelikokonaisuudesta koostuva tuhti pelipaketti, joka tarjoaa vaarallisia taisteluita ja eeppistä tarinankerrontaa lukemattomiksi tunneiksi.

Dragon’s Dogma Dark Arisen julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 3. lokakuuta 2017. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
http://www.dragonsdogma.com
www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/zpXjEvrz17g (esittelyvideoita)
http://bit.ly/2uJQgho (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.