PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo syyskuussa myyntiin klassista roolipelaamista tarjoavan Pillars of Eternity Complete Edition -konsolipelin, joka vie pelaajansa mukanaan eeppiseen seikkailuun.

Roolipelien mestarikehittäjä Obsidian Entertainment tunnetaan lukuisista menestyneistä roolipeleistä, kuten Neverwinter Nights 2, Fallout: New Vegas ja Star Wars Knights of the Old Republic II. Heidän laaja skaalansa perinteisestä fantasiasta synkkiin tulevaisuusnäkymiin ja avaruusoopperamaisiin tähtiseikkailuihin on tuonut heille mainetta arvostettuna ja tasaisen laadukkaana tekijänä.

Pillars of Eternity on Obsidianin paluu vakavasti otettavaan ja aikuismaiseen fantasiakerrontaan. Pelin kehitys alkoi Kickstarter-hankkeena vuonna 2012 ja se rikkoi kaikki rahoitustavoitteensa keräämällä yli neljä miljoonaa dollaria. Pillars of Eternity olikin silloin eniten rahaa kerännyt videopeli. Pillars of Eternity julkaistiin pc-tietokoneille vuonna 2015 ja peli osoittautui suureksi menestykseksi niin pelaajien kuin kriitikoidenkin keskuudessa. Peli on kerännyt vuosien saatossa kymmeniä palkintoja ja sitä on ylistetty useissa arvosteluissa viiden tähden arvoiseksi roolipelikokemukseksi.

Nyt Paradox Arctic ja 505 Games tuovat Pillars of Eternityn upean maailman, taktisen taistelun ja unohtumattoman tarinan uusille pelialustoille. Pillars of Eternity Complete Edition sisältää myös aikaisemmin julkaistut The White March I & II -lisäosat.

Pillars of Eternity sijoittuu Eoran fantasiamaailmaan, jossa outo ja huolestuttava ilmiö vaivaa syntyneitä lapsia. Nämä lapset nimittäin syntyvät maailmaan vailla sielua. Pelaajan ohjastama päähahmo puolestaan huomaa hallitsevansa voimia, joita ei tavallisella kuolevaisella ole. Hänen kykynään on nähdä menneitä elämiä ja toimia sielujen kanssa. Päähahmon tehtäväksi muodostuukin ratkaista paitsi omien voimien salaisuus, myös sieluttomien lasten perimmäinen syy ja aiheuttaja.

Pillars of Eternityssä on lukemattomia hahmojen luomisvaihtoehtoja roduista ja luokista hahmon taustatarinaan. Isoa ja upeaa pelimaailmaa voi tutkia vapaasti ja se on täynnä mielenkiintoisia hahmoja. Uusi käyttöliittymä ja hallittavuus tekevät Pillars of Eternitystä aiempaa hienomman pelikokemuksen.

Pillars of Eternity Complete Edition julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 1. syyskuuta 2017. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja
http://eternity.obsidian.net/eternity
www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/dJBhF5Q4foI (esittelyvideo)
http://bit.ly/2uQv0GS (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.