Avid Technology Inc. (www.avid.fi) julkaisi uuden Avid DS 10 -ratkaisunsa, jonka suunnittelussa on pidetty silmällä jälkituotantotyön kustannuksien pienentäminen ja ajansäästö. Se tarjoaa yhdessä sovelluksessa välineet ammattimaiseen materiaalin koostamiseen, editointiin, keying-toimintojen hyödyntämiseen, kuvan korjaamiseen ja graafiseen käsittelyyn.

Avid DS 10 toimii uuden tehokkaan alustan päällä ja se sisältää joukon tärkeitä ominaisuuksia, kuten täydellisen värien hallinnan ja korjauksen sekä Avid Interplay -tuen. Lisäksi sen pitkälle kehittyneet median muunnosominaisuudet, reaaliaikainen ja tehostettu näytönohjaimen käyttö sekä dual-link-ominaisuuksien tuki tekevät työskentelystä jouhevaa. Avidin DS 10 on integroitu Avidin jaettujen tallennusratkaisujen kanssa ja siinä on erinomaiset stereoskooppiset 3D-ominaisuudet. Avid DS 10 -ratkaisun monipuoliset uudet ominaisuudet tehostavat työskentelyä ja antavat asiakkaille mahdollisuuden parhaaseen mahdolliseen laatuun ajanmukaisinta teknologiaa käyttäen.

Saatavuus ja hinnoittelu
Täysvarusteltu Avid DS 10 -järjestelmä, joka sisältää työaseman, 30-tuuman näytön, 8 teratavun SAS-tallennusratkaisun, WACOM-piirtopöydän, yhden Avid DS 10 -ohjelmistolisenssin, DS 10 RP -etäprosessointijärjestelmän, Media Composer -ohjelmiston ja Avid Metafuze -ratkaisun, on saatavana välittömästi ja sen hinta alkaa n. 45 700 eurosta.

Lisätietoja Avid DS 10 -ratkaisusta: http://www.avid.fi/fi/products/DS/

Lisätietoja

Michael Dalock-Schmidt, Head of PR & Marketing Central and Northern Europe
michael_dalock-schmidt@avid.com
Puh: +49 811 55 20 371

Helena Lindroth, PR & Marketing Avid Nordics
helena_lindroth@avid.com
Puh: +46 708 967 906

Jiri Koivuniemi, Visionist
jiri@visionist.fi
Puh: 040 837 8097

Avid Technology, Inc.
Avid Technology, Inc. on maailman johtava digitaalisen epälineaarisen median tuotanto-, hallinta- ja jakeluratkaisujen toimittaja, joka mahdollistaa elokuva-, video-, audio-, animaatio-, peli- ja broadcastammattilaisten työskentelyn tehokkaammin, tuottavammin ja luovemmin. Lisätietoja yhtiön Oscar®-, Grammy®- ja Emmy®-palkintoja voittaneista tuotteista ja palveluista löytyy osoitteesta www.avid.fi.