Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin kahdet pelikuulokkeet, jotka sopivat laadukkaan äänentoistonsa ansiosta myös musiikki- ja elokuvanautintoihin.

Perinteisesti pelikuulokkeiden äänentoisto on painottunut vahvasti peliäänten tarpeisiin. Sen seurauksena useimmat pelikuulokkeet eivät sovellu erityisen hyvin esimerkiksi musiikin kuunteluun. Logitech G433 7.1- ja Logitech G233 Prodigy -pelikuulokkeet esittelevät teknologiaa, jonka ansiosta tämä kuulokekaksikko sopii yhtäältä niin pelaamiseen kuin musiikista ja elokuvista nauttimiseenkin.

”Jos pelaa paljon, korkealaatuiset pelikuulokkeet ovat välttämättömät”, kommentoi Logitechin pelitarvikkeiden johtaja Ujesh Desai. ”Jos vielä lisäksi rakastaa musiikkia, laadukkaiden kuulokkeiden tarve vain korostuu. Helpotimme asiaa luomalla kuulokkeet, jossa yhdistyvät pelaamisen ja musiikin kuuntelun parhaat puolet. Näin siirtyminen tietokoneelta konsolille onnistuu saumattomasti. Upean muotoilun, Pro-G-kuuloke-elementtien ja irrotettavan mikrofonin ansiosta kuuntelu onnistuu vaikkapa ulkona omista kuuntelutavoista tinkimättä.”

Molemmat kuulokkeet hyödyntävät korkealuokkaisia sekoitemateriaalista valmistettuja Pro-G-kuuloke-elementtejä, jotka toistavat sekä korkeat että matalat taajuudet tarkasti ja vähäisin häiriöin. Kuulokkeet on optimoitu sekä analogista että digitaalista äänentoistoa ajatellen, joten laatu on korkea äänilähteestä riippumatta.

Lisäksi Logitech G433 -pelikuulokkeiden tarkasti ja realistisesti tilaääniä mallintava DTS Headphone:X -teknologia jäljittelee 7.1-kaiutinjärjestelmien äänen sijoittelua ja sen suuntausta. Tämän ansiosta peliäänten suunnat ja etäisyydet toistuvat pelikuulokkeista tarkasti. Pelissä tämä auttaa hahmottamaan esimerkiksi lähestyvien vihollisen etäisyyttä ja lähestymissuuntaa. Pelikuulokkeiden kaikki seitsemän äänikanavaa voidaan myös säätää omille äänenvoimakkuuksilleen.

Logitech G433- ja Logitech G233 -pelikuulokkeet ovat kevyet, mutta vankkarakenteiset ja mukavat käyttää. Niiden käytössä eivät väsy pää tai niska, ja jopa pitkät pelisessiot sujuvat ongelmitta. Lisäksi pelikuulokkeiden kangaspinnoite on vettä ja likaa hylkivää materiaalia. Värivaihtoehtoja on kolme: sininen, tulipunainen ja musta.

Molempien kuulokemallien korvan peittävät ja ilmavat pehmusteet voidaan myös irrottaa pesua varten. Lisäksi pelikuulokkeiden mukana tulevat mikrokuituvalmisteiset pehmusteet, joten käyttäjä voi valita haluamansa pehmusteet omien mieltymysten mukaan.

Molemmissa pelikuulokkeissa on korkealaatuinen irrotettava sankamikrofoni, jossa on sihinää ja muita häiriöitä vähentävä äänisuodatin. Lisäksi molemmat pelikuulokkeet toimivat pc-tietokoneilla, pelikonsoleilla (Xbox One, PlayStation 4 ja Nintendo Switch) ja mobiililaitteilla. Pelikuulokkeet ovat Discord-sertifoituja, joka takaa korkean äänenlaadun ja puheen selkeyden.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G433- ja Logitech G233 -pelikuulokkeet tulevat myyntiin kesäkuun aikana 149 ja 99 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://gaming.logitech.com/fi-fi/product/g433-7-1-surround-sound-gaming-headset
http://gaming.logitech.com/fi-fi/product/g233-prodigy-wired-gaming-headset
https://youtu.be/OFJucCb16Rw (esittelyvideo)
http://bit.ly/2rBIjfp (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.