Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin SafeHomen uusitun valvontakameramalliston. Niiden avulla kotien, kesämökkien ja työpaikkojen murtojen ennaltaehkäisy on helppoa ja edullista.

Murron ja varkauden kohteeksi joutuminen on aina järkyttävä tilanne. Omaisuuden varastamisen lisäksi se lisää turvattomuuden tunnetta, kun koti ei olekaan enää koskematon tila. Asuntojen ja omakotitalojen lisäksi murtoja tehdään myös autotalleihin, kesämökkeihin ja varastotiloihin. Vaikka vakuutusasiat olisivat kunnossa, jälkipuinti on työlästä ja aikaa vievää puuhaa.

Kuten mediasta on viime aikoina saatu lukea, mökkimurtoja on ollut tämän vuoden alussa melkein 50 prosenttia viime vuotta enemmän. Lisäksi kuluneen kymmenen vuoden aikana asuntomurrot ovat jopa kaksinkertaistuneet Suomessa. Erityisesti suojaamattomat kodit ja kesämökit päätyvät helposti murtojen kohteeksi. Näissä tapauksissa kiinnijäämisen riski on pienempi kuin kameroin, hälyttimin ja varoitustarroin suojatussa kodissa.

Murtoja ja varkauksia voi ehkäistä helposti ja yksi parhaista keinoista on kameravalvontaan sijoittaminen. Se toimii sekä pelotteena että helpottaa omaisuusrikoksen selvittämistä. Näin myös oman omaisuuden palautuminen omistajalle helpottuu tuntuvasti, vaikka varkaus tapahtuisikin.

SafeHome-valvontakamerat ovat yhteydessä internetiin lähiverkon kautta. Ne voivat lähettää kuvia ja videota suoraan älypuhelimille, tablettilaitteille ja tietokoneelle. Käyttöönotto tapahtuu helposti WPS-toiminnon avulla nappia painamalla.

SafeHome X -sarjan langattomat ja teräväpiirtoiset (1080p tai 720p) valvontakamerat sopivat kaikenlaisten sisä- ja ulkotilojen valvontaan. Valvontakamerat on varustettu MicroSD-korttipaikalla, jolloin erilliselle muistikortille voidaan tallentaa kuvia ja videota jopa 64 gigatavun verran kerrallaan.

Sisäkamerat havaitsevat liikkeen päivänvalossa jopa kymmenen metrin etäisyydeltä. Ulkokamera puolestaan havainnoi liikettä sekä pimeässä että valaistuksessa jopa 20 metrin alueelta. Kaikissa SafeHome X -valvontakameroissa on infrapunavalaistus pimeäkuvausta varten.

SafeHome-valvontakamerat ovat integroitavissa SafeHomen muihin hälytys- ja valvontalaitteisiin, joita on kattava valikoima monipuoliseen käyttöön.

Saatavuus ja hinnoittelu
SafeHome X -sarjan valvontakamerat ovat saatavilla 189 – 199 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3ASafeHome%3ASafeHome%24
www.safehome.dk/en/
http://bit.ly/2sRMocT (kuvia)

Safehome
Safehome perustettiin vuonna 2008 ja se on viimeisen kuuden vuoden aikana myynyt yli 100 000 hälytys- ja valvontalaitetta Pohjoismaissa. Valikoima kattaa laajan malliston tuotteita yksityisille ja yrityksille sekä hälytys- ja valvontakäyttöön että ennakoivaan turvallisuuteen. Tuotteet on suunniteltu ensisijaisesti helppokäyttöistä asennusta ja käyttöä silmällä pitäen. Lisätietoja osoitteesta www.safehome.dk.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.