Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti vauhdikkaan Roller Champions -kilpapelin uudet ominaisuudet ja suljetun beetatestausvaiheen.

Roller Champions on uudenlainen ja vauhdikas urheilupelikokemus, jossa toisiinsa yhdistyvät nopeatempoinen pelattavuus ja pelaajien välinen kilpapelimekaniikka. Kaksi kolmen hengen tiimiä kohtaavat toisensa mielikuvituksellisilla ja toisistaan eroavilla areenoilla ympäri maailmaa. Fanien kannustaessa tiimit koettavat upottaa pallon vastapuolen maalirinkiin. Liikkuminen tapahtuu rullaluistimilla, joten liikkeenhallinta, syöttely, vihollisten väistely ja vihollisten taklaaminen ovat kaikki tärkeitä osa-alueita ottelussa menestymiseen.

Tiimipohjaisen pelattavuuden ansiosta joukkuevetoinen yhteistyö on kaiken keskiössä, sillä pelkällä sooloilulla menestys jää vähäiseksi. Pallonkuljetukset, pelaajien väliset syötöt ja hallitut heitot ovat kaikki avainasemassa. Hyvin yhteen pelaava joukkue hallitsee maaleihin johtavat hyökkäykset ja huolehtii samalla oman kenttäpuoliskon puolustuksesta. Ensimmäinen viisi maalia saanut voittaa, joten pahoihin virheisiin ei ole juuri varaa. Monipuoliset kentät tarjoavat omat taktiset mahdollisuutensa vauhdin keräämiseen, mutta paikoin myös vaativat tarkkaa pelisilmää erilaisten esteiden kanssa.

Pelaajien edistyessä omassa sarjassaan myös fanien määrä kasvaa. Kun areena on saatu täyteen faneja, on aika siirtyä eteenpäin entistä suuremmalle pelikentälle kohtaamaan entistä kovempia tiimejä. Edistymisen myötä pelaajat saavat käyttöönsä uusia varusteita, fanijuhlistuksia, erilaisia asuja ja ainutlaatuisia animaatioita. Samalla Roller Champions -pelin pistelistat pitävät kirjaa parhaista tiimeistä alati päivittyen.

Peliä on kehitetty ja paranneltu alfavaiheen testipelaajilta saadun palautteen perusteella. Pelin beetatestivaiheessa on mukana uusia pelimuotoja, kuten ranked-pelitila ja itse räätälöitävät ottelut omin asetuksin. Lisäksi mukana on rajoitetun ajan erityinen 2 vastaan 2 -pelimuoto. Beetatestin myötä pelattavaksi tulee uusia soolo- ja joukkueliikkeitä sekä liikeharjoitteluun tarkoitettu Skatepark-koealue, johon pelaajat voivat kokoontua harjoittelemaan tai suorittamaan erilaisia minipelejä kuuden hengen ryhmissä.

Pelin suljetun beetatestin rekisteröityminen on nyt alkanut ja siihen voi hakea osoitteessa https://www.rollerchampions.com/Register. Beetatestivaihe alkaa 17. helmikuuta 19.00 ja loppuu 1. maaliskuuta klo 23.00. Pelin beetatesti on saatavilla PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä Ubisoft Connect -palvelun kautta pc-tietokoneille. Roller Champions tukee eri pelialustojen välistä pelaamista ja pelinhakutyökalu osaa hakea peliseuraa pelialustaan katsomatta.

Pelin uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/MQRoWQ4tu8g. Lisäksi pelistä on julkaistu pelikehittäjien julkaisema esittelyvideo, jossa käydään läpi beetavaiheen uudistuksia ja pelintekijöiden saamaa palautetta peliä pelanneilta. Video on katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/EPMTzDKQ6ZM.

Roller Championsin julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja
www.rollerchampions.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhs4s64el60HBLGtOFw?e=TSauE9 (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.