Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) on julkaissut eeppisen Immortals Fenyx Rising -jumalseikkailun. Pelijulkaisun vanavedessä on tarjolla myös vinkkejä ja neuvoja pelissä etenemiseen.

A New God -lisäosa haastaa Fenyx-sankarittaren suorittamaan tehtäviä Olympus-vuoren jumalten nimiin. Kreikan eri jumalat yrittävät ansaita paikkansa jumalhahmojen lähipiirissä ja siihen päästäkseen heidän tulee todistaa mahtinsa. Avukseen he värväävät Fenyxin, joka saa valjastaa omat jumalaiset voimansa haasteista selviytyäkseen. Tehtävissä edetessään hänen voimat vahvistuvat entisestään ja niitä myös tarvitaan, sillä luvassa on kimurantteja pulmia sekä vaikuttavia taisteluita.

Lisäosassa tutustutaan myös Olympus-palatsiin, jossa pelaaja pääsee tutustumaan jumalten kotiin ja siellä oleviin haastetehtäviin. Näiden myötä pelaaja palkitaan uusin varustein ja taidoin, kuten esimerkiksi hurjalla kaksoishypyllä. Myös muita jumalallisia voimia, kuten Athenan pinkaisu, Herakleen voima, Aresin raivo ja Fosforin hämäyskyky, tulee käyttöön edistymisen myötä.

A New God -lisäosa on saatavilla sekä Xbox Series X|S-, Xbox One-, PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games -kauppapaikasta. Lisäksi lisäosa on saatavilla Ubisoft Connect- ja Stadia-pelipalveluista. A New God -laajennuksen voi ostaa erikseen noin 14,99 euron hintaan tai osana pelin kaikki lisäosat kattavaa kausikorttia.

Lisäksi pelistä on julkaistu nyt ilmainen demoversio, jolla uudetkin pelaajat voivat tutustua helposti Fenyxin seikkailuihin. Se on saatavilla sekä Xbox Series X|S-, Xbox One-, PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Lisäksi Immortals Fenyx Rising laajenee ilmaiseksi saatavana UNO-korttipelin lisäosana. Se tuo mukanaan legendaarisen UNO-korttipelin Immortals Fenyx Rising -videopelille sovitettuna. Vastassa Uno-pelissä Fenyx saa sekä muita jumalhahmoja että pahantahtoisen Tyfon-titaanin kirouksen. UNO-lisäosa on saatavilla sekä Xbox One-, PlayStation 4- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäosa julkaistaan myöhemmin myös Stadia-pelipalvelussa.

A New God -lisäosan esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/ipRaFjK7ShQ ja UNO-lisäosan videon osoitteessa https://youtu.be/Z_WROKXy8Lo.

Kreikkalaisista tarustoista innoituksensa saanut Immortals Fenyx Rising tarjoaa kuvankauniin ja värikkään avoimen pelimaailman. Sitä täplittää joukko toinen toistaan oudompia hirviöitä, jotka osaltaan yrittävät pysäyttää Fenyxin vääjäämättömältä vaikuttavan etenemisen. Apunaan Fenyxillä on valikoima ainutlaatuisia legendaarisia varusteita, kuten Akilleen miekka, Odysseuksen jousi ja Daidaloksen siivet. Näitä myös tarvitaan, sillä myyttiset hirviöt ovat vahvoja ja kestäviä. Lisäksi pelimaailma on täynnä erilaisia ratkottavia pulmia, aina pienistä ongelmista massiivisen Tartaroksen kammottaviin kammioihin. Eikä sankariseikkailu olisi mitään ilman loisteliaita ja merkittäviä aarteita, joita Fenyx kerää talteen matkan varrella. Matkan varrella edistyminen palkitaan sekä uusin asein, panssarein ja jumalallisin voimin, joita myös tarvitaan voimakkaampia vihollisia vastaan taisteltaessa.

Immortals Fenyx Rising on saatavana sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, Nintendo Switch-, PlayStation 5-  ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Stadia-pelitilauspalveluista. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/immortals-fenyx-rising
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhctL4FQtuOHWvIdUkQ?e=ViscA2 (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.