Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft tarjoaa ilmaista pelattavaa Trackmania-ajopelissä tulevana viikonloppuna.

Vihreää asiaa edistävä Trackmania Green Weekend on ilmaiseksi koettava verkkopelitapahtuma 11.-13. marraskuuta välisenä aikana. Pelattavissa on kolme upeaa Trackmania-peliyhteisön luomaa rataa, jotka suorastaan hehkuvat luonnonvihreää väriä. Päivän rata- ja päivän kisa -pelitapahtumat ovat koettavissa ilmaiseksi pelin livepalvelimilla.

Trackmania-pelin Green Game Jam -rakennuskisassa annettiin pelaajille vapaus luoda ratoja peliin. Ratoja tehneet yhteisön jäsenet tekivät hyvää työtä ratojen parissa ja näistä kolme on valittu edustamaan tapahtumassa. Rakennuskisan ajatuksena oli myös tehdä tunnetuksi puiden istuttamisen tärkeä ympäristövaikutus ja tätä Ubisoft Nadeo -pelistudio tukee lahjoittamalla rahaa puiden istutukseen.

Kisaratojen ympäristöön istutettiin yhteensä yli 60 000 Trackmania-virtuaalipuuta. Jokaista kymmentä istutettua virtuaalipuuta kohden Ubisoft Nadeo lahjoittaa 10 senttiä Ecologille oikeiden puiden istuttamiseen. Tällä summalla saadaan peräti 2074 puuta istutukseen! Tapahtuma ei kuitenkaan ole vielä ohi, sillä Green Weekend -tapahtumassa kerätään hyväntekeväisyyspottia lisäpuiden istuttamiseen. Monet striimaajat tuovatkin kisatapahtumalle arvokasta lisänäkyvyyttä omissa lähetyksissään.

Trackmania: Green Weekend 2022 -tapahtuman esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/72L08Sk1qjQ.

Trackmania on mielikuvituksellinen, realismia venyttävä ja uskomattoman koukuttava ajopeli, jossa pelaajat voivat luoda erilaisia ratoja ja pelitiloja vain mielikuvitus rajoittavana tekijänä. Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 euron hintaan.

Trackmania on saatavana PC-tietokoneille Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoista. Peli julkaistaan vuonna 2023 sekä Xbox Series X/S, Xbox One-, PlayStation 4- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille että Stadia- ja Amazon Luna -pelipalveluille.

Lisätietoja
www.ubisoft.com/fi-fi/game/trackmania/trackmania
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6VK4P0hcHsHMjFnNA?e=Yq0BH4 (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.