Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) julkisti ainutlaatuisen Block Party -ominaisuuden, jonka avulla UE-matkakaiuttimilla musiikin kuuntelu on entistä sosiaalisempaa. UE on mukana myös Digiexpo-tapahtumassa.

UltimateEarsBlockParty

UE BOOM 2-, UE ROLL- ja UE MEGABOOM -matkakaiuttimet saavat uutta puhtia Block Party -toiminnosta. UE-sovelluksen ansiosta yhteen UE-kaiuttimeen voi liittyä samanaikaisesti jopa kolme eri älypuhelinta tai tablettilaitetta. Näin musiikin soittaminen ystävien kesken eri laitteilta on aiempaa helpompaa ilman vaivalloista laitteiden liittymistä tai langattomien yhteyksien katkaisemista.

Block Party -ominaisuuden lisäksi sovelluspäivitys tekee UE MEGABOOM -matkakaiuttimesta näpäytyskomennoilla hallittavan. Aiemmin vain UE BOOM 2:ssa olleen näpäytystoiminnon ansiosta soiva musiikkikappale voidaan keskeyttää tai vaihtaa kaiutinta näpäyttämällä. Sovellus tarjoaa kaiuttimen käyttäjille myös herätystoiminnon itse valitulla kappaleella, taajuuskorjaimen, matkakaiuttimen etähallinnan ja kahden UE-kaiuttimen stereotoiston.

Ultimate Ears on mukana myös ensi viikon Digiexpo-tapahtumassa. UE-kaiuttimet ovat esillä MoonTV:n messuosastolla 6d91, jossa niiden kestävyyttä ja äänentoiston laatua voi käydä kokeilemassa tarkkuusheittokilpailussa.

Lisätietoja Internetissä
www.ultimateears.com
www.digiexpo.fi
http://bit.ly/1QBYrBi (tuotekuvia)
https://youtu.be/kv9otmTuUO8 (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Ultimate Ears
Logitechin omistama Ultimate Ears mullisti lava-artistien esiintymisen vuonna 1995 tuomalla räätälöityjä tulppakuulokkeita ammattilaiskäyttöön. Nykyisin Ultimate Ears on alansa suosituin merkki kiertävien artistien keskuudessa. UE:n valmistamat kuulokkeet ja kaiuttimet nauttivat suosiota maailmanlaajuisesti ja ne ovatkin määrittäneet uudestaan tavan nauttia musiikista. Ultimate Ears on alansa johtava ammattilaistason korvamonitorien valmistaja. Lisäksi UE on tullut tunnetuksi myös korkealaatuisista kuluttajapuolen kaiuttimista ja kuulokkeista. www.ultimateears.com.

# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.