Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin italialaisen PUROn uudistuneen sporttituotteiden valikoiman. Tuoteperheestä löytyvät trendikkäissä väreissä niin urheilukuulokkeet kuin kuntoilurannekkeetkin.

puroledarmband

Grillailutäyteisen kesäkauden jälkeen on moni löytänyt uudestaan liikkumisen ilon niin lenkkipoluilta, kuntosaleilta kuin muistakin liikuntamuodoista. Syksyn pimeys ja koleus saattaa tuntua loppukesän lämmön jälkeen ikävältä. Italialaisesta muotoilusta ja raikkaista väreistä tunnetun PUROn sporttitarvikkeet ovat omiaan korostamaan liikunnan mukavuutta säästä, vuorokaudenajasta tai liikuntamuodosta riippumatta.

Olipa kyse sitten laihduttamisesta tai urheilutavoitteiden saavuttamisesta, PURO Fitness & Sleep Tracker -ranneke on oivallinen tapa seurata aktiivisuutta 24 tuntia vuorokaudessa. Kumipintainen älyranneke seuraa askeleita, aktiivisuutta, kulutettuja kaloreita, unirytmiä ja kehon muita toimintoja. Ranneke toimii älypuhelimille ja tablettilaitteille saatavan Fit Watch -sovelluksen kanssa, jolla voi seurata rannekkeen keräämiä tietoja. Halutessaan ranneke voidaan liittää myös tietokoneeseen usb-liitännän avulla. Ranneke on vesitiivis ja se on saatavilla usealla eri värillä mustan perusrannekkeen lisäksi.

Pimeällä ulkona liikkuessa on tärkeää tulla nähdyksi. PUROlta löytyy sekä lenkkareihin kiinnitettävä Universal Safety LED Shoeclip että käsivarteen kiinnitettävä Universal Safety LED Armband. Kumpikin vaihtoehto vilkkuu näkyvästi kirkkain led-valoin näkyen pimeällä erittäin kauas. Tuulen- ja vedenkestävät led-varoittimet toimivat jopa 130 tuntia yhdellä paristolla.

Syksyn kylmässä säässä älypuhelimen käyttö voi olla haastavaa, kun sormikkaat häiritsevät kosketusnäytön toimintaa. PURO Touch Gloves -sormikkaat mahdollistavat puhelimen käytön kädet lämpiminä, koska ne on tehty kosketusta johtavasta materiaalista. Sormikkaat on saatavilla kahdessa eri koossa (S/M ja L/XL) ja kadella eri värillä (musta ja pinkki).

Liikunnasta tulee entistä mukavampaa, kun samalla voi kuunnella musiikkia tai radiota. Kaikki kuulokkeet eivät kuitenkaan kestä hikoilua ja kosteutta tai vaihtoehtoisesti eivät pysy päässä vauhdikkaan liikkumisen mukana. Kaikki PURO Sport Collection -kuulokemallit on suunniteltu erityisesti aktiiviseen liikuntaan. Tulppakuulokkeet ovat oivallinen vaihtoehto kaikenlaiseen musiikinkuunteluun. Niitä on saatavilla useana eri mallina ja värivaihtoehtona.

Vaativampaan liikkumiseen sopivat erityisillä korvan taakse ulottuvilla korvakoukuilla varustetut mallit. Koukkujen ansiosta kuulokkeet pysyvät päässä kovemmassakin menossa. Uintikäyttöön puolestaan soveltuvat vesitiiviit tulppakuulokkeet, joita voi käyttää enintään metrin syvyydessä.

Kaikissa PURO Sport Collection -kuulokkeissa on sekä 120 senttimetrin mittainen sotkeutumaton kaapeli että mikrofoni ja hallintapainikkeet älypuhelimelle.

Saatavuus ja hinnoittelu
PURO Fitness & Sleep Trackerin, Universal Safety LED Shoeclipin ja Universal Safety LED Armbandin kuluttajahinnat ovat 119, 23,90 ja 23,90 euroa. PURO Sport Collection -kuulokkeiden kuluttajahinnat vaihtelevat 24,90 ja 47,90 euron välillä. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.puro.it/en/sport-collection
http://auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3APuro%3APuro%24 (tuotevalikoima)
http://bit.ly/1MOrEtB (tuotekuvia)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Puro
Puro on perustettu vuonna 2002 Italian Modenassa. Se tuottaa tyylikkäitä ja korkealuokkaisia lisätarvikkeita pääosin älypuhelimille ja tablettilaitteille. Puro on taitava lisäämään muoti- ja muotoiluelementtejä teknologiatuotteisiin. Siksi se on erinomainen valinta niille, jotka kaipaavat massasta erottuvia lisätarvikkeita. Lisätietoja osoitteessa http://www.puro.it.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.