Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin SMS Audion näyttäviä ja korkealaatuisia Star Wars -kuulokkeita.

sms-audio-darth-vader

Star Wars on loppuvuoden kuumin juttu. Uusi Tähtien sota -elokuva saa ensi-iltansa joulun alla ja kuukautta aiemmin pelaajat pääsevät kokemaan Star Wars -huumaa elokuvamaailmaan sijoittuvassa videopelissä. Tosifaneilla on nyt mahdollisuus kantaa suosikkitunnuksiaan myös SMS Audion Star Wars -kuulokkeiden muodossa.

SMS Audion Star Wars -kuulokkeet on koristeltu ainutlaatuisin kohokuvioinnein, joissa elokuvasaagan tutut hahmot heräävät eloon. Star Warsin tunnelma on kirjaimellisesti käsin kosketeltavissa Chewbaccan varustevyöstä, R2-D2-droidikuvioinnista, TIE Fighter -hävittäjästä, Stormtrooper-kypärästä tai Darth Vaderin mustasta värimaailmasta. Lisäksi saatavana ovat myös kapinaliiton tai imperiumin logoilla varustetut kuulokkeet.

”Olen jo lapsuudesta asti ollut Star Wars -fani, joten kuulokemalliston luominen yhteistyössä Lucasfilmin kanssa oli huikea kokemus”, kommentoi SMS Audion toimitusjohtaja Curtis ”50 Cent” Jackson.

Star Wars -kuulokemallisto tarjoaa upean muotoilun ja näyttävien Star Wars -teemojen lisäksi korkeatasoisen kuuntelukokemuksen muiden SMS Audion kuulokkeiden tapaan. Taustamelua vaimentava teknologia, bassokorostus ja 40 millimetrin kaiutinelementit takaavat laadukkaan ja erottelevan äänentoiston.

Kevytrakenteiset, mutta kestävät kuulokkeet on varustettu irrotettavalla ja sotkeentumattomalla johdolla. Kuppikuulokkeiden nahkapäällysteiset OVALFIT-pehmusteet muotoutuvat käyttäjän pään mukaisesti ja näin tuntuvat mukavilta pitkäjaksoisessakin kuuntelussa. Kuulokkeet voidaan tarvittaessa taittaa kasaan kuljetusta varten.

Kuulokkeiden mukana toimitetaan Star Wars -teemoilla koristeltu kuulokekaapeli mikrofonilla, puhdistusliina, kuljetuskotelo, juliste, tarra ja aitoustodistus.

Saatavuus ja hinnoittelu
SMS Audion Star Wars -kuulokemallisto on saatavilla heti 179 euron kuluttajahinnalla. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://bit.ly/aurora-smsaudio-starwars
http://www.smsaudioeuro.com/
http://bit.ly/1LILENd (tuotekuvia)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

SMS Audio, LLC
SMS Audio on korkeatasoisten kuulokkeiden ja lisälaitteiden valmistaja, joka on omistautunut parantamaan tapoja, joilla ihmiset kuuntelevat musiikkia. SMS Audio yhdistää tuotteissaan teknologiaa, toiminallisuutta ja tyyliä taatakseen mahdollisimman hyvän äänentoiston missä ikinä musiikkia kuunnellaankin. SMS Audion ammattitason studioäänentoistoa tarjoavat tuotteet käsittävät STREET by 50- ja SYNC by 50 -tuoteperheet. SMS Audion valikoimiin kuuluvat korkealaatuiset kuulokkeet, tulppakuulokkeet sekä erilaiset lisävarusteet, jotka vastaavat vaativan kuluttajaryhmän tarpeisiin. Lisätietoja osoitteessa www.SMSAudio.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.