Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) julkisti soundeiltaan entistä jykevämmän ja väritykseltään raikkaan UE MINI BOOM -matkakaiuttimen. Se on täydellinen ystävänpäivän lahjaidea musiikkia kuuntelevalle läheiselle.

UE_LOVE2

Pieni ja pippurinen UE MINI BOOM vie matkakaiutinten äänentoiston uudelle tasolle. Tuhti basso, kirkas stereosoundi sekä tyylikäs ja kestävä muotoilu yhdistyvät upeaksi kokonaisuudeksi ominaisuuksista ja äänenlaadusta tinkimättä.

UE MINI BOOM on täydellinen kumppani äänentoistoon, riippumatta siitä käytetäänkö sitä mukana matkaillessa, musiikkivideoita katsellessa tai kavereiden kanssa hengaillen. UE MINI BOOMin soundi on vahva, erottelukykyinen ja selkeä. Lisäksi kaiuttimella voi ottaa haltuun myös isomman tilan jopa 15 metrin päästä toimivan langattoman Bluetooth-yhteyden ansiosta.

Ainutlaatuisen ja ilmaisen UE MINI BOOM -sovelluksen avulla (saatavilla iOS- ja Android-laitteille) kaksi UE MINI BOOM -kaiutinta voidaan liittää langattomasti toisiinsa. Kahden stereona toimivan kaiuttimen ansiosta äänentoisto on entistä jylhempi.

UE MINI BOOM on saatavissa useina raikkaina väreinä, kuten oranssina, purppurana, punaisena ja keltaisena. Lisäksi vaihtoehtoihin kuuluu ajaton musta. Sisäisen metallirakenteen ja kestävän kumipinnoitteen ansiosta kaiutin kestää kolhut ja pienet pudotukset vaivatta. Tämän ansiosta kaiutin sopii erinomaisesti otettavaksi mukaan kaikkialle.

Matkakaiutinta voidaan käyttää myös äänipuheluihin sisäänrakennetun mikrofoninsa ansiosta. Mukana tulevan akkulaturin ansiosta kymmenen tunnin akunkestolla toimiva UE MINI BOOM voidaan ladata vaivatta lähes missä tahansa.

Saatavuus ja hinnoittelu
UE MINI BOOM tulee saataville helmikuussa 99 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.ultimateears.com/fi-fi/mini-boom
http://bit.ly/1mNIGa5 (tuotekuvia + ystävänpäiväkuvia)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Ultimate Ears
Logitechin omistama Ultimate Ears mullisti lava-artistien esiintymisen vuonna 1995 tuomalla räätälöityjä tulppakuulokkeita ammattilaiskäyttöön. Nykyisin Ultimate Ears on alansa suosituin merkki kiertävien artistien keskuudessa. UE:n valmistamat kuulokkeet ja kaiuttimet nauttivat suosiota maailmanlaajuisesti ja ne ovatkin määrittäneet uudestaan tavan nauttia musiikista. Ultimate Ears on alansa johtava ammattilaistason korvamonitorien valmistaja. Lisäksi UE on tullut tunnetuksi myös korkealaatuisista kuluttajapuolen kaiuttimista ja kuulokkeista. www.ultimateears.com.

# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.