Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti pelialan koulutusohjelman, joka käynnistyy kaikkiaan 12 pelistudiossa ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa – mukaan lukien Suomessa. Suomesta koulutusohjelmaa on mukana järjestämässä Ubisoftin omistama Redlynx Helsingistä.

Graduate_ProgramUuden koulutusohjelman avulla Ubisoft etsii lahjakkaita ja vasta valmistuneita yliopisto-opiskelijoita liittymään suunnittelutiimeihinsä ja tarttumaan samalla ensimmäisiin isoihin vastuutehtäviinsä peliyhtiön palveluksessa. Kahdeksassa eri maassa vaihtoehtoina on kaksi erilaista erikoistumislinjaa, joita ovat projektinhallinta ja ohjelmointi.

Koulutusohjelmassa painotetaan voimakkaasti kansainvälisyyteen. Ensimmäisen vuoden opiskelijat viettävät kotimaassaan, jonka jälkeen seuraava vuosi opiskelusta jatkuu ulkomaisessa pelistudiossa. Kahden koulutusvuoden ajan osallistujat työskentelevät läheisesti useiden kokeneiden johtajien ja asiantuntijoiden kanssa. Samalla opiskelijat oppivat uusia taitoja ja syventävät aiempaa osaamistaan. Mukana olevat opiskelijat hyötyvät myös huolellisesti laaditun kehitysohjelman opetuksesta sekä urasuunnittelun tuesta.

Syyskuussa 2014 mukaan valitaan 25 osallistujaa ympäri maailmaa, joille tarjotaan mahdollisuutta Ubisoftin palveluksessa ja koulutuksessa Ubisoftin luovien tiimien parissa.

Ubisoft haluaa varmistaa, että mukaan päässeet saavat mahdollisuuden oppia alaa tehokkaasti ja siksi osallistujat pääsevätkin tutustumaan useisiin erilaisiin peliprojekteihin. Osallistujat pääsevät nauttimaan räätälöidystä kokemuksesta, jonka ansiosta he saavat varsinaisen varaslähdön videopelialan ytimessä.

”Ubisoftin koulutusohjelma on ainutlaatuinen mahdollisuus nuorille ammattilaisille. He saavat mahdollisuuden luoda uraansa luovassa yrityksessä. Samalla he voivat hyötyä johdon tuesta ja räätälöidystä harjoitusohjelmasta”, kommentoi Ubisoftin kansainvälisestä lahjakkuuksien värväämisestä vastaava Diane Peyredieu du Charlat.

Hakuaika on käynnissä 15. maaliskuuta asti.

Lisätietoja
http://blog.ubi.com/ubisoft-graduate-program/
https://www.ubisoftgroup.com/en-us/careers/graduateprogram/
http://bit.ly/1eAXuIj (kampanjakuva)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com