TomTom (www.tomtom.com) julkisti MySports-mobiilisovelluksen olevan nyt ladattavissa. MySports-sovellus laajentaa TomTom-urheilukellojen käytettävyyttä ja toimivuutta uusin ominaisuuksin.

mysportsapp_menu

MySports-mobiilisovellus yhdistyy automaattisesti TomTom Runner- ja TomTom Multi-Sport -urheilukelloihin. Langattoman Bluetooth-yhteyden ansiosta urheilukellojen keräämät harjoitustiedot, kuten kuljetut matkat, kalorikulutus ja käytetty aika, siirtyvät helposti MySports-sovellukseen.

MySports-mobiilisovelluksen ansiosta myös urheilukellojen käyttämät QuickGPSFix-satelliittipaikannustiedot latautuvat nopeasti suoraan kelloihin. Näin ajankohtaiset paikkatiedot ovat entistä nopeammin käytettävissä ja harjoitukseen lähteminen on aiempaa nopeampaa.

Harjoitukset ja niiden tiedot voidaan määrittää automaattisesti lähetettäväksi erilaisille harjoitussivustoille, joita ovat muiden muassa TomTom MySports, Runkeeper ja MapMyFitness. Riippumatta siitä käytetäänkö urheilukelloja seuraamaan juoksua, pyöräilyä vai uintia, MySports kerää tarkkaa tietoa harjoituksen määrästä, tehokkuudesta, ajasta ja muista tiedoista.

TomTomin MySports-mobiilisovellus on ladattavissa ilmaiseksi iPhone-älypuhelimille ja iPad-tablettilaitteille (iOS4 ja uudemmat käyttöjärjestelmät) AppStore-palvelusta. MySportsin Android-yhteensopiva versio julkaistaan myöhemmin.

TomTom Runner- ja TomTom Multi-Sport -urheilukellot ovat isokokoisella näytöllä varustettuja harjoitteluvälineitä, joiden hallinta sujuu helposti yhden hallintapainikkeen käytöllä. Kellojen käyttö on helppoa ja vaivatonta, minkä ansiosta käyttäjä voi keskittyä entistä enemmän itse urheilusuorituksiin ja -harjoituksiin.

Lisätietoja Internetissä
http://sports.tomtom.com/fi_fi/
http://bit.ly/Zzyx4D (painokelpoisia tuotekuvia)
http://bit.ly/19tFZ9a (esittelyvideoita)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

TomTom
Vuonna 1991 perustettu TomTom on maailman johtava navigointi- ja paikannustuotteiden valmistaja. Pääkonttoriaan Amsterdamissa pitävän TomTomin palveluksessa on yhteensä 3 500 työntekijää yli 35 eri maassa. TomTom on pörssilistattu AEXissa (TOM2).

TomTomin tuotteisiin kuuluvat kannettavat navigaattorit, ajoneuvojen kojelautoihin asennettavat infolaitteet, ajokaluston hallintaratkaisut, reaaliaikaiset karttapalvelut ja GPS-urheilukellot.

Lisätietoja TomTomista löytyy yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.tomtom.com.