Logitechin musiikkimerkki Ultimate Ears lähtee kiertueelle Suomen ylivoimaisesti suosituimman teiniartisti Robinin kanssa.

robin-ue

Robin julkaisi kolmannen studioalbuminsa, Boom Kah, perjantaina 4.10. ja aloitti sen myötä myös loppuvuoden kestävän Suomen-kiertueensa. Logitech on mukana kiertueella Ultimate Ears -musiikkituotteillaan. UE BOOM -matkakaiuttimet viihdyttävät Robinia, kiertueväkeä ja faneja ympäri Suomen. Lisäksi fanit voivat kiertueella kuvauttaa ja liittää itsensä Robinin ja Ultimate Earsin yhteiseen kuvaan. Fanit voivat ladata kuvan itselleen Robinin sivustolta ja jakaa sitä ystävilleen. Ultimate Ears näkyy lisäksi Robinin keikkapaikoilla, eri nettisivustoilla ja kilpailuissa ainakin ensi kesään asti.

”UE BOOM on upea matkakaiutin, joka ei pelkää kiertue-elämää. Se näyttää ja kuulostaa hienolta eikä se näköjään säikähdä kolhuja ja kosteutta. Se sopii meikäläisen menevään elämään”, hehkuttaa Robin.

Logitechin Ultimate Earsin lähteminen kiertueelle mahdollistaa Robinin faneille paremman keikkaelämyksen. Logitechin ansiosta kiertueella nähdään ensimmäistä kertaa isot videonäytöt. Näin pienimmätkin kuulijat näkevät paremmin Robinin kuuluisan livemeiningin voltteineen.

Robin nähdään Boom Kah -kiertueella vielä ainakin Raision Myllyssä (18.10.), Tampereen Pakkahuoneella (19.10.), Helsingin Kauppakeskus Kaaressa (20.10.), Hankasalmen Lomakeskus Revontulessa (2.11.), Hämeenlinnan Sirkuksessa (3.11.), Kurikan Monnarissa (16.11.), Oulun Teatriassa (17.11.), Mikkelin Stellan Tähtitorissa (6.12.), Kajaanin Kajaanihallissa (7.12.), Turun Caribia Areenalla (14.12.) ja Helsingin The Circuksessa (15.12.).

UE BOOM
UE BOOM on langatonta Bluetooth- ja NFC-tekniikkaa käyttävä matkakaiutin, joka tekee musiikin kuuntelemisesta entistä nautinnollisempaa. UE BOOMin ainutlaatuisen pyöreän ja putkimaisen muotoilun ansiosta kaiutin kykenee tuottamaan selkeää ja tasapainoista musiikkia 360 astetta jokaiseen suuntaan.

Akkukäyttöisenä ja käteen sopivan kokoisena kaiuttimena UE BOOM soveltuu otettavaksi mukaan monenlaisiin tilanteisiin ja hetkiin. UE BOOM on päällystetty laadukkaalla ja kestävällä plasmapinnoitteella. Sen ansiosta kaiutin hylkii kosteutta ja likaa erityisen tehokkaasti. Kaiutin on saatavana valkoisena, punaisena, mustana, sinisenä, pinkkinä ja vihreänä. Yksittäinen UE BOOM voidaan myös yhdistää toiseen UE BOOM -kaiuttimeen langattomasti ilmaisen iOS- ja Android-sovelluksen avulla. UE Boom on saatavilla 199 euron kuluttajahintaan.

Lisätietoja
www.ultimateears.com
www.robinmusic.fi
http://bit.ly/18d1HgI (tuote- ja henkilökuvia)
http://bit.ly/YXvg39 (UE Boom -esittelyvideo)
http://bit.ly/1798Lc2 (Robinin Boom Kah -musiikkivideo)
http://bit.ly/15KgAI5 (Robin & UE Boom -nettikilpailu)

Ultimate Ears
Logitechin omistama Ultimate Ears mullisti lava-artistien esiintymisen vuonna 1995 tuomalla räätälöityjä tulppakuulokkeita ammattilaiskäyttöön. Nykyisin Ultimate Ears on alansa suosituin merkki kiertävien artistien keskuudessa. UE:n valmistamat kuulokkeet ja kaiuttimet nauttivat suosiota maailmanlaajuisesti ja ne ovatkin määrittäneet uudestaan tavan nauttia musiikista. Ultimate Ears on alansa johtava ammattilaistason korvamonitorien valmistaja. Lisäksi UE on tullut tunnetuksi myös korkealaatuisista kuluttajapuolen kaiuttimista ja kuulokkeista.

Robin
Robin on Suomen ylivoimaisesti suosituin teiniartisti jo yli neljännesmiljoonan albumin myynnillään. Robin julkaisi uutuusalbuminsa Boom Kah perjantaina 4.10. Se myi heti julkaisupäivänään yli 40 000 kappaletta, eli tuplaplatinalevyyn oikeuttavan huikean määrän!

Robinin virallisia musiikkivideoita on käyty katsomassa YouTubessa tähän mennessä jo yli 20 miljoonaa kertaa. Hänet palkittiin tänä vuonna useilla Emma-patsailla, sekä viime syksynä Music Televisionin VMA Best Finnish Act -palkinnolla. Facebookissa Robinilla on yli 78 000 tykkääjää ja Instagramissa häntä seuraa jo reilut 51 000 fania. Robinista on tehty Robin The Movie -elokuva (Solar Films / Inari Niemi, 2012) ja kirja Robinin huikea tarina (Tammi, Marikka Bergman 2012).

# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.