Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) tuo odotetun Rocksmith 2014 Edition -kitarapelin myyntiin huomenna. Sen kunniaksi Ubisoft julkaisi myös uuden esittelyvideon, jonka voi katsella osoitteessa http://youtu.be/wahRKFnduns. Rocksmith on mukana myös huomenna alkavassa Helsinki Music Marathon -tapahtumassa (www.musicmarathon.fi).

Rocksmith 2014 Edition jatkaa suositun, yli puolitoista miljoonaa peliä myyneen edeltäjänsä jäljillä. Rocksmith 2014 Edition sisältää täysin uusitun käyttöliittymän ja valikoiman uusia ominaisuuksia. Peli opettaa uusia soittotekniikoita, kitaran virittämisen ja viimeistelee kokonaisuuden uusilla pelitiloilla. Rocksmith 2014 Editionin avulla kitaransoiton taidon voi oppia jopa 60 päivässä.

Session-pelitila tarjoaa täysin uudenlaiset mahdollisuudet soittaa omia kappaleitaan tai jammailla kitaralla muuten vain. Pelitilassa virtuaalinen taustaorkesteri sovittaa oman soittonsa pelaajan soiton mukaisesti ja vaihtaa jopa soittotyyliä dynaamisesti. Soittimia on valittavissa peräti 70 eri instrumentin valikoimasta ja samalla peli antaa vinkkejä bändin kanssa jammailuun. Session-tila toimii sekä yksin että kaverin kanssa soittaessa.

Rocksmith 2014 Editionin ytimessä on myös Instant Riff Repeater -toiminto, joka antaa pelaajan valita halutun raidan nopeuden, vaikeustason ja jopa tietyn kohdan. Näin tiettyjä hankalia kohtia voidaan opetella soittamaan hallitusti ja vaihe kerrallaan.

Kitarapeli ei olisi mitään ilman kattavaa kappalevalikoimaa ja Rocksmith 2014 Editionin sisältääkin peräti 55 hittibiisiä rockin eri tyylilajeista. Mukana on muiden muassa sellaisia tunnettuja kappaleita kuin Musen Knights Of Cydonia, Oasiksen Don’t Look Back In Anger, R.E.M:n Losing My Religion, The Rolling Stonesin Paint It Black, The Smashing Pumpkinsin The Chimera, The Policen Every Breath You Take ja Foo Fightersin Everlong.

Alkuperäisen Rocksmith-pelin omistajat voivat tuoda myös alkuperäisen Rocksmith-pelin 52 kappaletta Rocksmith 2014 Editioniin 9,99 euron hintaan. Alkuperäiset kappaleet on myös sovitettu siten, että ne tukevat Rocksmith 2014 Editionin uusia ominaisuuksia, kuten Instant Riff Repeateria ja Automatic Tone Switchingiä.

Rocksmith 2014 Edition tulee myyntiin kolmena eri versiona. Perusversio sisältää sekä itse pelin että kitarakaapelin, jolla sähkökitara saadaan yhdistettyä pelilaitteen usb-liittimeen. Pelin kitarapaketti sisältää pelin ja kaapelin lisäksi Epiphone Les Paul Jr -sähkökitaran. Lisäksi saatavilla on johdoton pelipaketti, joka sopii alkuperäisen Rocksmith-pelin ostaneille.

Rocksmith 2014 Edition -kitarapelin biisivalikoima laajentuu myöhemmin erikseen ostettavilla lisäkappaleilla, joita voidaan ostaa suoraan erillisinä digitaalilatauksina. Erikseen ostettujen kappaleiden hinta on 2,99 euroa. Näihin lukeutuvat muiden muassa sellaiset hitit kuin The Smashing Pumpkinsin Cherub Rock, Queens Of The Stone Agen My God Is The Sun, The Hivesin Hate To Say I Told You So, The Lumineersin Ho Hey, Tame Impalan Elephant ja Albert Kingin The Sky Is Crying.

Saatavuus ja ikäraja
Rocksmith 2014 Edition -peli julkaistaan sekä Xbox 360- ja PlayStation3 -pelikonsoleille että pc- ja mac-tietokoneille 24. lokakuuta 2013. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
http://rocksmith.ubi.com
http://bit.ly/11d3Cgy (tuotekuva)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com