Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) on vahvistanut, että Watch_Dogs-toimintapeli siirtyy ensi vuoteen. Alla Watch_Dogs-pelin tekijätiimin tiedote aiheesta.

PoP_Xbox_Inlay_EXP.indd

”Alusta alkaen pyrkimyksemme Watch_Dogsin kanssa on ollut luoda jotain sellaista, jota haluamme nähdä seuraavan sukupolven pelaamisessa. Tämä ajatus mielessämme olemme joutuneet tekemään vaikean päätöksen ja siirtää pelin julkaisu kevääseen 2014.

Tiedämme, että monet teistä miettivät ”miksi nyt?”. Pohdimme kovasti viivästytämmekö pelin julkaisua, mutta jo alusta alkaen asennoiduimme peliin siten, että emme tee kompromissejä laadun suhteen. Julkaisupäivän lähestyessä palaset alkoivat loksahdella paikoilleen ja edessä oli enää viimeinen loppusilaus. Tuolloin kävi selväksi, että tarvitsemme lisäaikaa pelin viimeistelyyn ja hienosäätöihin, jotta peli olisi juuri niin muistettava ja ainutlaatuinen kokemus kuin sen pitäisikin olla.

Haluamme tässä yhteydessä kiittää kaikkia teitä. Me iloitsemme ja arvostamme internetistä, lehdistötilaisuuksista ja muista tapahtumista saamaamme palautetta kaikilta teiltä. Teidän intohimonne on se voima, joka pitää meidät toimeliaina.

Emme malta odottaa teidän näkemistänne Chicagon kaupungissa ensi keväänä. Olemme täysin varmoja, että te rakastatte tätä peliä yhtä paljon kuin me rakastamme sen tekemistä.”

Lisätietoja
http://watchdogs.ubi.com
http://www.facebook.com/watchdogsgame
http://bit.ly/17tp5pX (tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com

– – –