Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) lähtee kesäkiertueelle langattomien UE BOOM -matkakaiuttimien ja MINI Cooper -festariauton siivittämänä.

ue & mini

Ultimate Ears näkyy ja kuuluu useilla Suomen kesäfestivaaleilla tänä kesänä. Pieni ja pippurinen UE-tiimi kiertää MINI Cooper -festariautollaan kesätapahtumia kesäkuun ensimmäisestä viikonlopusta alkaen aina elokuun loppuun. UE-tiimin löytää viihdyttämässä festarikansaa ainakin seuraavissa tapahtumissa:

5.-6.6. Kaarina, Saaristo-open
26.-27.6. Riihimäki, Riihimäki Rock
2.-4.7. Kajaani, Kainuun musiikkijuhlat
10.-11.7. Kouvola, Pioneerifestivaali
17.-18.7. Hämeenlinna, Wanaja Festivaali
24.-25.7. Vantaa, Tikkurila Festivaali
7.-8.8. Turku, Aurafest
15.-16.8. Helsinki, International Airshow Finland
28.-29.8. Helsinki, We Love The 90´s Festival

UE-tiimin festarimeininkiä voi seurata livetapahtumien lisäksi internetissä osoitteessa www.kesäkilpailu.fi. Samassa osoitteessa voi osallistua kilpailuihin, joissa voi voittaa festarilippuja ja UE-tuotteita. UE-tiimin löytää myös Instagramista tunnisteella #makemusicsocial.

Akkukäyttöisinä ja käteen sopivan kokoisina langattomina matkakaiuttimina UE BOOM ja UE MEGABOOM soveltuvat otettavaksi mukaan monenlaisiin tilanteisiin. Sylinterin muotoiset matkakaiuttimet tuottavat huipputason ääntä 360 asteen säteellä. Jopa 20 tunnin akunkestolla varustetut matkakaiuttimet on pinnoitettu vettä ja likaa hylkivällä plasmapinnoitteella. Yksittäinen UE-matkakaiutin voidaan myös yhdistää toiseen UE-kaiuttimeen langattomasti ilmaisen iOS- ja Android-sovelluksen avulla. UE BOOM ja UE MEGABOOM ovat myynnissä 199 ja 299 euron kuluttajahintoihin.

Lisätietoja Internetissä
www.ultimateears.com
http://bit.ly/1w69kQi (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Ultimate Ears
Logitechin omistama Ultimate Ears mullisti lava-artistien esiintymisen vuonna 1995 tuomalla räätälöityjä tulppakuulokkeita ammattilaiskäyttöön. Nykyisin Ultimate Ears on alansa suosituin merkki kiertävien artistien keskuudessa. UE:n valmistamat kuulokkeet ja kaiuttimet nauttivat suosiota maailmanlaajuisesti ja ne ovatkin määrittäneet uudestaan tavan nauttia musiikista. Ultimate Ears on alansa johtava ammattilaistason korvamonitorien valmistaja. Lisäksi UE on tullut tunnetuksi myös korkealaatuisista kuluttajapuolen kaiuttimista ja kuulokkeista. www.ultimateears.com.

# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.