Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) osallistuu huomenna alkavaan Vectorama-verkkopelitapahtumaan ja julkistaa samalla uuden pelitietokoneen.

Jimms_BBB4

Kotimainen tietokonevalmistaja Jimm’s panostaa pelaamiseen ja tehokäyttöön soveltuviin tietokoneisiin. Myös Vectorama luottaa Jimm’sin laatulaitteisiin ja tapahtuman tärkeimmät peliturnaukset pelataankin Jimm’s-pelitietokoneilla.

Jimm’s Best Bang for Buck 4
Jimm’s Best Bang for Buck 4 on suunniteltu erittäin tasapainoiseksi ja hinta-laatusuhteeltaan lyömättömäksi pelitietokoneeksi. Se on heti valmis kunnon pelikäyttöön ja sen mukana toimitetaankin upea valikoima laadukkaita latauspelejä: Counter-Strike Global Offensive, GRID Autosport, Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, World of Tanks (108 dollaria pelirahaa), LEGO Minifigures Online (18 dollaria pelirahaa) ja sokerina pohjalla huippu-uutuus The Witcher 3: Wild Hunt.

Jimm’s Best Bang for Buck 4 pohjautuu Intelin Haswell Refresh -arkkitehtuurin tehokkaaseen Z97-emolevyyn ja Xeon E3-1231 v3 -suorittimeen. Keskusmuistia tietokoneesta löytyy kahdeksan gigatavua ja nVidia GTX 960 -näytönohjain on sopivan kykenevä nykypäivän tehoa vaativiin peleihin. Massamuistina tietokoneessa käytetään 250 gigatavun SSD-levyä. Kokonaisuuden viimeistelee Cooler Masterin hillityn musta Elite 310 -tornikotelo, jossa riittää reilusti tilaa myös tulevaisuuden laajennuksille.

Jimm’s Best Bang for Buck 4 on saatavana välittömästi 999 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä ja keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Lisätietoja
www.vectorama.info
www.jimms.fi/fi/Product/Show/111802
http://bit.ly/1QlVd3g (tuotekuvia)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2013 liikevaihto oli noin 28 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 38 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.