Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo olohuoneisiin kätevän näppäimistön, jolla tietokoneen käyttö sujuu vaivatta television kautta.

k400Plus

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus on langaton näppäimistö, joka sopii erinomaisesti olohuonekäyttöön. Näppäimistön kosketusalustan ansiosta erillistä hiirtä ei tarvita ja näin televisioon liitettyä tietokonetta voidaan kätevästi hallita suoraan sohvalta käsin.

”Olohuone on paikka, jossa rentoudumme, viihdytämme itseämme ja olemme yhteydessä läheisiin ihmisiin”, kommentoi Logitechin tietokonetarvikkeiden johtaja Charlotte Johs. ”Logitech K400 Plus tekee tietokoneen käytöstä television kautta helppoa ja vaivatonta.”

Logitech K400 Plus on paranneltu versio suositusta K400-näppäimistöstä. Logitech K400 Plussan käyttötuntuma on aiempaa parempi ja mukavampi sekä itse näppäinten että kosketusalustan osalta. Myös näppäinten muotoilua ja sijoittelua on paranneltu entisestään.

Lisää hallittavuutta tarjoavat erityiset mediapainikkeet, joiden avulla esimerkiksi äänenvoimakkuuden ja selainohjelman hallinta on entistä vaivattomampaa. Langaton käyttö ulottuu jopa kymmenen metrin päähän ja paristoista riittää virtaa jopa puolentoista vuoden käyttöön.

Logitech K400 Plus on entistä yhteensopivampi erilaisten laitteiden kanssa. Tuettuja käyttöjärjestelmiä ovat sekä Windows 7, 8 ja 10, Google Chrome että Android 5.0 ja uudemmat versiot. Logitech K400 Plus on yhteensopiva myös useiden älytelevisioiden kanssa. Näppäimistö liitetään ohjattavaan laitteeseen pienikokoisella usb-liitäntään kytkettävällä Unifying-vastaanottimella. Näin käyttöönotto on yksinkertaista ja vaivatonta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus tulee saataville tummanharmaana ja valkoisena heinäkuussa 49 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/product/wireless-touch-keyboard-k400-plus
http://bit.ly/1KSHQGi (tuotekuvia)
https://youtu.be/f6xud2R9Nwk (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.