Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) tuo myyntiin UE ROLL 2 -matkakaiuttimen. Se on edeltäjäänsä kestävämpi, lujempi ja ominaisuuksiltaan monipuolisempi.

UE ROLL 2 Floating

Vuonna 2013 ensimmäinen UE BOOM -matkakaiutin sai ansaittua ylistystä upeasta muotoilustaan ja laadukkaasta suunnittelustaan. Silloin kannettavuus, helppokäyttöisyys ja kestävyys olivat matkakaiuttimen kulmakiviä. Tätä ajatusta soveltaen julkaistiin pari vuotta myöhemmin ensimmäinen ufomainen UE ROLL ja nyt UE ROLL 2 vie laadun entistä pidemmälle tekemällä kaiken vieläkin paremmin.

UE ROLL 2 on erinomainen valinta musiikin kuunteluun niin sisällä kuin ulkonakin. Edeltäjäänsä verrattuna UE ROLL 2 soi peräti 15 prosenttia lujemmin ja langaton käyttöetäisyys on kasvanut peräti 30 metriin. Entuudestaan tuttu muotoilu on tyylikkään ufomainen ja painoa on vaivaiset 340 grammaa.

Kestävän ja joustavan lenkin ansiosta UE ROLL 2 kulkee helposti housujen vyöllä, repun remmissä tai polkupyörän rungossa. Lisäksi se kestää koviakin kolhuja ja putoamisia ainutlaatuisen pinnoitteensa ja rakenteensa ansiosta. UE ROLL 2 onkin täydellinen matkakumppani missä tahansa.

UE ROLL 2 on myös täysin vesitiivis (IPX7-sertifioitu). Jotta UE ROLL 2 -matkakaiuttimen vesitiiviydestä saisi kaiken irti, kaiuttimen mukana toimitetaan ainutlaatuinen irrotettava kelluke. Sen ansiosta UE ROLL 2 voi soittaa musiikkia vaikkapa uima-altaassa. Vesileikit saavatkin näin aivan uuden ulottuvuuden.

UE ROLL 2 toimii langattomasti Bluetooth- ja Bluetooth Smart -yhteyden kautta tablettilaitteiden, älypuhelinten ja tietokoneiden kanssa. Lisäksi kaiuttimessa on 3,5 millimetrin stereoliitäntä langallisille musiikkisoittimille. Mobiilisovelluksen avulla kaiuttimia voi kytkeä langattomasti kaksi yhteen, jolloin äänenvoimakkuus kasvaa entisestään.

Saatavuus ja hinnoittelu
UE ROLL 2 tulee saataville toukokuussa 99 euron suositushintaan viidellä eri värityksellä, jotka ovat Habanero, Tropiikki, Tulivuori, Ilmakehä ja Luumu. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.ultimateears.com/fi-fi/store/ueroll2
http://bit.ly/1WbHgg2 (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Ultimate Ears
Logitechin omistama Ultimate Ears mullisti lava-artistien esiintymisen vuonna 1995 tuomalla räätälöityjä tulppakuulokkeita ammattilaiskäyttöön. Nykyisin Ultimate Ears on alansa suosituin merkki kiertävien artistien keskuudessa. UE:n valmistamat kuulokkeet ja kaiuttimet nauttivat suosiota maailmanlaajuisesti ja ne ovatkin määrittäneet uudestaan tavan nauttia musiikista. Ultimate Ears on alansa johtava ammattilaistason korvamonitorien valmistaja. Lisäksi UE on tullut tunnetuksi myös korkealaatuisista kuluttajapuolen kaiuttimista ja kuulokkeista. www.ultimateears.com.

# # #

Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.