Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on julkaissut viisi pelitietokonetta, joissa on vakiona maailman tehokkain NVIDIA GTX 1080 -pelinäytönohjain.

Jimms_Gamer

”NVIDIA jatkaa voittokulkuaan, sillä GTX 900 -näytönohjaimet ovat olleet selkeästi pelaajien suosiossa. Teemme pelitietokoneita näillä näytönohjaimilla enemmän kuin koskaan ennen. On upeaa saada uudet, maailman tehokkaimmat GTX 1080 -näytönohjaimet pelitietokoneisiimme heti niiden julkaisun jälkeen”, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

NVIDIA GeForce GTX 1080 on pelinäytönohjainten uusi lippulaiva ja kehittynein pelikäyttöön tehty grafiikkasuoritin. Uusi NVIDIA Pascal -arkkitehtuuri ja ultranopea GDDR5X (G5X) -muistiteknologia mahdollistavat jopa kolme kertaa enemmän suorituskykyä edellisen sukupolven näytönohjaimiin verrattuna.

Lisäksi NVIDIA GeForce GTX 1080 tarjoaa huippuluokan energiatehokkuuden, innovatiivisia pelitekniikoita ja mullistavan virtuaalimaailmojen hyödyntämisen. DirectX 12 -yhteensopivuus mahdollistaa nopeimman, sulavimman ja tehohyödyltään parhaan pelikokemuksen.

Itse näytönohjainkortti on suunniteltu kokonaan uudestaan. Sen lämmönsäätelystä huolehtii edistyksellinen haihdutuskammio ja huippuluokan valmistusmateriaalit. Näin se toimii yhtä viileästi kuin miltä se näyttää!

Jimm’s Legendary-, Epic-, Custom- ja Gamer-mallistojen Imba-, Quasar-, Anax-, Platinum- ja Gold-tietokoneet saavatkin nyt huikean teholisäyksen uuden NVIDIA GTX 1080 -näytönohjaimen ansiosta.

Uusittuja pelikonemalleja on tällä hetkellä saatavana viisi erilaista. Niissä on otettu huomioon eritasoisten pelaajien tarpeet ja mieltymykset. Valikoiman ominaisuudet ja tehot kasvavatkin asteittain 1 779 euron monitoimilaitteesta aina 4 229 euron huipputehokkaaseen pelimammuttiin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Kaikki Jimm’s-uutuudet ovat myös NVIDIA VR Ready -ohjelman mukaisia eli ne täyttävät NVIDIAn virtuaalitodellisuuteen liittyvät laitevaatimukset. Tietokoneen lisäksi virtuaalitodellisuuden hyödyntämiseen tarvitaan erikseen hankittavat virtuaalilasit ja niihin sopiva ohjelmisto.

Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Lisätietoja
http://www.jimms.fi/fi/Product/Show/120975/jimms-legen-imba-v6/jimm-s-imba-v6
http://www.jimms.fi/fi/Product/Show/120978/jimms-epic-quasar-v3/jimm-s-quasar-v3
http://www.jimms.fi/fi/Product/Show/120977/jimms-custom-anax/jimm-s-anax-pelitietokone
http://www.jimms.fi/fi/Product/Show/120979/jimms-gamer-platinum-v2/jimm-s-gamer-platinum-v2-pelitietokone
http://www.jimms.fi/fi/Product/Show/120976/jimms-gamer-gold-v2/jimm-s-gamer-gold-v2-pelitietokone
http://bit.ly/1Pbo3c4 (tuotekuvia)
http://www.geforce.com/hardware/10series/geforce-gtx-1080 (taustatietoa NVIDIAlta)
https://youtu.be/JUL6Gc2g4kg (NVIDIAn julkaisuvideo)
https://youtu.be/pMKvVOYKlVI (NVIDIAn Game Ready -esittelyvideo)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2015 liikevaihto oli noin 33,5 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 43 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.