Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group aloittaa tanskalaisen suunnittelutoimisto Jacob Jensen Designin uutena pohjoismaisena tukkurina.

AirQualityMonitor

Jakeluyhteistyön piiriin kuuluu esimerkiksi Tanskan parhaaksi elektroniseksi pysäköintikiekoksi valittu JACOB JENSEN Electronic Parking Disc II ja sisäilman laatua mittaava JACOB JENSEN Air Quality Monitor. Lisäksi Jacob Jensen Design esittelee vuoden 2016 mittaan uusia koteihin tarkoitettuja älytuotteita.

”Olemme iloisia, että Aurora Group aloittaa uutena tukkurinamme. Aurora Groupin valinta merkitsee uutta strategista suuntaa Pohjoismaiden markkinoilla, kun esittelemme uusia koteihin tarkoitettuja älytuotteita. Ensimmäisenä on tulossa Air Quality Monitor, joka mittaa sisäilman laatua esimerkiksi kotona, työpaikalla tai koulussa. Se on erittäin ajankohtainen, koska sisäilmaston vaikutus terveyteen on noussut yleiseen tietoisuuteen”, kertoo Jacob Jensen Designin toimitusjohtaja ja pääsuunnittelija Timothy Jacob Jensen. ”Aurora Groupin avulla voimme hyödyntää heidän jälleenmyyjiään ja kuluttajaelektroniikan tuntemusta. Lisäksi pääsemme yhdistämään arvomme Aurora Groupin vahvaan ammattitaitoiseen myyntitiimiin, koulutukseen ja myymälöiden henkilöstön tuntemiseen. Tämä on tärkeää, kun uudet tuotteet tuodaan myyntiin. Odotamme yhteistyötä innokkaasti.”

”Olemme ylpeitä Jacob Jensen Designin tukkuriksi pääsemisestä Pohjoismaissa. Jacob Jensen Design on koonnut kokeneen ja osaavan tiimin. Se on myös asettanut uuden konseptin kehittämistavoitteet korkealle. Odotamme mielenkiinnolla pääsevämme esittelemään markkinoille huolellisesti suunnitellut tuotteet, jotka tuovat laatutietoisten käyttäjien koteihin älykkyyttä ja mukavuutta”, kertoo Aurora Groupin toimitusjohtaja Bent B. Madsen. ”Varmistamme vahvan pohjoismaisen myyntitiimimme avulla, että Jacob Jensen Designin tuotteet saavat parhaan mahdollisen vastaanoton. Osaavan tuen ja myymälähenkilöstön koulutuksen avulla varmistetaan tehokas tuotejulkaisu ja tarjotaan kuluttajille parhaita mahdollisia elämyksiä myymälöissä.”

Jacob Jensen Designin ja Aurora Groupin yhteistyö alkaa toukokuussa 2016.

Lisätietoja
https://jacobjensendesign.com
http://bit.ly/1TiTxP9 (tuotekuvia)

Aurora Group Danmark A/S
Richo A. Jacobsen Kohl
Pohjoismaiden viestintä- ja markkinointijohtaja
Sähköposti: raj@auroragroup.eu
Puhelin: +45 53 74 58 00

Jacob Jensen Design
Rikke Boe Nielsen
Viestintäjohtaja
Sähköposti: rn@jacobjensen.com
Puhelin: +45 23 82 65 90

Jacob Jensen Design
Jacob Jensen Design on Pohjoismaiden vanhin ja palkituin suunnittelutoimisto. Se toimittaa yli 50 vuoden muotoilu-, innovaatio-, teknologia- ja viestintäkokemuksella kattavia suunnitteluratkaisuja eri puolilla maailmaa toimiville yrityksille. Jacob Jensen Design toimii Hejlskovissa, Shanghaissa ja Bangkokissa.

Jacob Jensen Design suunnittelee, tuottaa ja markkinoi laajaa erilaisiin elämäntyyleihin sopivia tuotteita JACOB JENSEN -tuotemerkillä yhteistyössä kumppanien kanssa. Tälle valikoimalle on yhteistä puhdas ajaton Jacob Jensenin luoma muotokieli. Hänen poikansa Timothy Jacob Jensen on kehittänyt ja jatkojalostanut sitä menestyksekkäästi.

Lisätietoja osoitteessa www.jacobjensendesign.com.

Aurora Group
Kulutuselektroniikan tarvikkeet ovat toimialamme, ja luomme lisäarvoa pohjoismaisille asiakkaillemme innovatiivisten konseptien, tuotteiden, palveluiden ja kilpailukykyisten hintojen kautta. Haluamme olla tehokas ja vahva liikekumppani Pohjoismaissa. Haluamme olla tunnettuja konsepteistamme ja palveluistamme sekä luotettu ja arvostettu kumppani korkean innovaationopeutemme ansiosta.

Aurora Group perustettiin vuonna 1999 neljän yrityksen yhdistyessä: Rudolph Schmidt A/S, (Tanska 1915), OSK Elektrotilbehør AS (Norja 1937), Ortoconnex AB (Ruotsi 1981) ja Teletarvike Järvinen Oy (Suomi 1982). Vuonna 2006 norjalainen tCom AS (1995) liitettiin osaksi Aurora Groupia ja vuonna 2010 toimintomme laajenivat entisestään kahdella ruotsalaisella kodinkonemerkillä Hanestrom (1999) ja Gameo (1930). Vuonna 2013 Aurora Groupin osti ruotsalainen pörssinoteerattu jakelualan konserni DistIT AB, jolla on määrätietoinen kasvustrategia, joka perustuu IT-alalla toimivien menestyksekkäiden ja erikoistuneiden jakeluyritysten ostamiseen.

Nykyään Aurora Group on kulutuselektroniikan tarvikkeiden johtava jakelija Pohjoismaissa yli sadan vuoden kokemuksella ja toiminnoilla kymmenessä maassa. Logistiikka on keskittynyt Ruotsin Jönköpingiin ja osin Lilla Edetiin. Aurora Groupin hallinto ja tukitoiminnot sijaitsevat Kööpenhaminassa Tanskassa.

Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.eu.