Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) julkisti uuden sukupolven langattoman UE MEGABOOM -matkakaiuttimen.

UEMEGABOOMUE MEGABOOMin entistä tykimpi kokonaissoundi, tuhdimpi bassotoisto ja parempi langaton hallittavuus saavat aikaan täydelliset bileet kaikissa olosuhteissa. Uuden sukupolven UE MEGABOOM soi pyöreän ja putkimaisen muotoilunsa ansiosta 360 astetta joka suuntaan rintalastaa jytisyttävällä äänenvoimakkuudella.

UE MEGABOOMin akustisen pinnoitteen ansiosta matkakaiutin on tahroja hylkivä ja vesitiivis (IPX7). Siksi helposti mukana kulkeva matkakaiutin sopii erinomaisesti ulko- ja sisäkäyttöön satoi tai paistoi.

Alle kilon painoinen UE MEGABOOM toistaa musiikkia täydellä latauksella jopa 20 tuntia. Kehittyneen Bluetooth-tekniikan ansiosta langaton yhteys toimii jopa 30 metrin säteellä. UE MEGABOOM voidaan liittää langattomasti myös toiseen UE MEGABOOM- tai UE BOOM -matkakaiuttimeen ja luoda näin tuplasti voimakkaampi äänentoisto.

“Ihmiset haluavat nauttia musiikista missä ja milloin tahansa”, kommentoi Ultimate Earsin toimitusjohtaja Rory Dooley ”Suunnittelimme UE MEGABOOMin kestämään elämän erilaisia tilanteita ja seikkailuja, ja näin tuomaan musiikin taikuuden osaksi elämää missä tahansa.”

UE BOOM ja UE MEGABOOM ovat molemmat päivitettävissä uusin ominaisuuksin iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin saatavilla sovelluksilla. Näitä ominaisuuksia ovat muiden muassa kaiuttimen taajuuskorjain, etäältä käynnistäminen ja sammuttaminen sekä herätystoiminto. Nyt ensimmäistä kertaa päivitykset voidaan tehdä myös langattomasti.

Saatavuus ja hinnoittelu
UE MEGABOOM tulee saataville tammikuussa 319 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.ultimateears.com
http://bit.ly/1w69kQi (tuotekuvia)
http://youtu.be/qbjTjCA98Po (esittelyvideo)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Ultimate Ears
Logitechin omistama Ultimate Ears mullisti lava-artistien esiintymisen vuonna 1995 tuomalla räätälöityjä tulppakuulokkeita ammattilaiskäyttöön. Nykyisin Ultimate Ears on alansa suosituin merkki kiertävien artistien keskuudessa. UE:n valmistamat kuulokkeet ja kaiuttimet nauttivat suosiota maailmanlaajuisesti ja ne ovatkin määrittäneet uudestaan tavan nauttia musiikista. Ultimate Ears on alansa johtava ammattilaistason korvamonitorien valmistaja. Lisäksi UE on tullut tunnetuksi myös korkealaatuisista kuluttajapuolen kaiuttimista ja kuulokkeista. www.ultimateears.com.
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.