FIGMA on myöntänyt NHL 15 -jääkiekkopelille kaksi platinalevyä osoituksena yli 20 000 kappaleen myynnistä PlayStation 4:lle ja PlayStation 3:lle. Samalla NHL 15 on ensimmäinen platinamyyntiin yltänyt peli PlayStation 4 -pelikonsolilla.

Web

”Olemme erittäin iloisia EA SPORTS NHL 15:n jatkuvasta menestyksestä suomalaisilla pelimarkkinoilla. Haluamme toivottaa hyvää joulua kaikille lätkää pelaaville!”, kommentoi EA SPORTSin pohjoismaiden tuotepäällikkö Nicklas Mether.

Electronic Artsin NHL 15 uudistaa maineikasta pelisarjaa entistä realistisimmilla ominaisuuksilla ja yksityiskohdilla niin vaatetuksen, pelaajien ulkonäön kuin jääkiekkoyleisön osalta. Täysin uutta on muiden muassa 12 Player NHL Collision Physics -järjestelmä, joka tekee pelaamisesta entistä fyysisemmän tuntuista. EA SPORTS UFC -pelistä on puolestaan tuotu mukaan pelaajien tunnistettavuus, ilmeet ja kokonaisvaltaisesti parempi hahmoanimaatio. Entistä realistisempi kiekkofysiikka ja Skill Stick -ominaisuus ovat myös kehittyneet uudelle tasolle lisäten entistä enemmän hallinnan ja aitouden tunnetta. NHL 15 on kaikkien aikojen huikein jääkiekkokokemus.

NHL 15 on saatavilla PlayStation 3-, PlayStation 4-, Xbox 360- ja Xbox One -pelikonsoleille.

Lisätietoja internetissä
www.figma.fi
www.facebook.com/figmasuomi
www.twitter.com/figmasuomi
www.easports.com/fi/nhl

ANGI & FIGMA
ANGI on pohjoismainen videopelien julkaisijoiden ja jakelijoiden etujärjestö. Sen tehtävänä on edistää pelikauppaa, viestiä alasta ja sen tarpeista sekä kehittää alan positiivisia mielikuvia.

ANGIn jäseniä ovat Activision-Blizzard, Bergsala, Electronic Arts, Game Outlet, Koch Media, Microsoft, Nordic License, Namco Bandai Partners, Nordisk Film, PAN Vision, Ubisoft, Walt Disney Company ja Warner Brothers.

FIGMA edustaa ANGIa Suomessa. Se julkaisee Suomen virallista listaa, joka on GfK:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Lista ilmestyy viikoittain. Listat kootaan satojen pelikauppojen lähettämien myyntiraporttien pohjalta. Mukana ovat seuraavat pelikaupat: Anttila, CDON, Discshop, Expert, Gamestop, K-Citymarket, Kärkkäinen, Musta Pörssi, Viihdepysäkki, Prisma, Stockmann, Tekniset, Verkkokauppa.com ja Veljekset Keskinen. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta www.figma.fi.