Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) on lyöttäytynyt yhteistyöhön legendaarisen newyorkilaisen katutaiteilijan Kenny Scharfin kanssa. Yhteistyön hedelmänä on syntynyt erikoiskuosein kuvitettu Blablobs UE BOOM -matkakaiutin.

Blablobs UE BOOMTämä yhteistyö on ensimmäinen laatuaan UE BOOM -matkakaiuttimien yksilöllisten pintakuvioiden saralla. Se heijastaa niin Kenny Scharfin kuin Ultimate Earsin energistä ja elinvoimaista tyylisuuntaa. Scharf on mullistanut New Yorkin kaupungin taidemaailmaa 1980-luvun alusta lähtien tekemällä värikkäitä hahmoja ja ainutlaatuista katutaidetta. Nyt hänen abstraktia ja surrealistista taidettaan nähdään myös UE BOOM -kaiuttimissa.

”Yhteistyö Kennyn kanssa summaa olennaisesti Ultimate Earsin mission”, kommentoi Ultimate Earsin toimitusjohtaja Rory Dooley. ”Yksinkertaisimmillaan musiikki ja taide ovat meidän jokaisen henkilökohtaisia ilmaisukeinoja, joilla viestimme maailman kanssa.”

Viime vuonna markkinoille tuotu UE BOOM on sylinterimuotoinen kaiutin, joka tuottaa ääntä 360 asteen säteellä. Lisäksi ladattava, jopa viidentoista tunnin akunkestolla varustettu UE BOOM on pinnoitettu vettä ja likaa hylkivällä plasmapinnoitteella. Nämä ominaisuudet yhdessä Scharfin urbaanin tyylin ja scifi-vivahteiden kanssa muodostavat täydellisen tuotteen, jossa yhdistyy taiteellisuus, musiikki ja upea muotoilu.

Muiden newyorkilaistaiteilijoiden, kuten Keith Haringin ja Andy Warholin, aikalaisena kasvanut Scharf on yhä edelleen tuottelias ja ajankohtainen tekijä. Hänet tunnetaankin aktiivisesti luovana ja yhteistyötä lukuisten medioiden kanssa tekevänä taiteilijana.

Hinta ja saatavuus
Blablobs UE BOOM tulee myyntiin maaliskuun aikana 199 euron suositushintaan.

Lisätietoja Internetissä
http://www.ultimateears.com

Home


http://bit.ly/18d1HgI (painokelpoisia tuotekuvia)
http://bit.ly/YXvg39 (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Kenny Scharf
Kenny Scharf nousi julkisuuteen 1980-luvulla yhdessä ystäviensä ja aikalaistensa kanssa. Näistä tunnetuimpia ovat Jean-Michel Basquiat ja Keith Haring. Scharf oli jo aikanaan pioneeri taiteilijoiden joukossa ja hän yhdisti katukulttuuria valtavirtataiteeseen tuoden pop- ja sarjakuvaviittauksia tekemiinsä veistoksiin, maalauksiin ja muihin taideinstallaatioihin.

Scharfin tavaramerkiksi muodostui hänen jäljittelemätön ikoninen kuvatyylittely nykytaiteen saralla. Scharfin töitä on myös useissa julkisissa ja yksityisissä kokoelmissa. Hänen näyttelyitään on järjestetty niin museoissa kuin eri instituuteissa, joita ovat olleet esimerkiksi Whitney Museum of American Art, Eli Broad Foundation, MOCA Los Angeles ja Stedelijik Museum.

Scharf on yhä edelleen luonut ainutlaatuisia projekteja, kuten ensimmäistä kertaa jo vuonna 1985 nähty mustan valon diskoinstallaatio Cosmic Cavern. Vuonna 2010 Scharf teki yhteistyötä Tony Goldmanin ja The Holen kanssa luodessaan laajan seinämaalauksen Houston Streetin ja Boweryn kadunkulmaan. Lisäksi Scharf on luonut useita spray-maalattuja kauppojen ikkunaluukkuja ympäri Manhattania osana Mediacy Groupin järjestämää Gatescapes-taideohjelmaa. Keväällä 2011 hänen töitään esiteltiin Art in the Streets -näyttelyssä Los Angelesin nykytaiteenmuseossa. Scharf asuu ja työskentelee Los Angelesissa, Yhdysvaltojen Kaliforniassa.

Ultimate Ears
Logitechin omistama Ultimate Ears mullisti lava-artistien esiintymisen vuonna 1995 tuomalla räätälöityjä tulppakuulokkeita ammattilaiskäyttöön. Nykyisin Ultimate Ears on alansa suosituin merkki kiertävien artistien keskuudessa. UE:n valmistamat kuulokkeet ja kaiuttimet nauttivat suosiota maailmanlaajuisesti ja ne ovatkin määrittäneet uudestaan tavan nauttia musiikista. Ultimate Ears on alansa johtava ammattilaistason korvamonitorien valmistaja. Lisäksi UE on tullut tunnetuksi myös korkealaatuisista kuluttajapuolen kaiuttimista ja kuulokkeista. www.ultimateears.com.

# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.