South Park: The Stick of Truth on tarunhohtoinen seikkailu, jossa pelaajan tehtävänä on tulla cooliksi. Peli ilmestyy ylihuomenna PlayStation 3- ja Xbox 360 -pelikonsoleille sekä Windows-tietokoneille. Pelin tuotannosta vastaavat yhteistyössä Ubisoft, South Park Digital Studios ja Obsidian Entertainment. Pelin julkaisua juhlistetaan kahdella uudella haastattelulla ja uudella trailerivideolla, joihin linkit löytyvät tiedotteen lopusta.

south_park

South Park -televisiosarjan ja -elokuvien tekijöiden, Matt Stonen ja Trey Parkerin käsikirjoittama ja ääninäyttelemä South Park: The Stick of Truth on äärimmäinen South Park -kokemus. Pelaajan ohjastama hahmo saa turvautua erilaisiin legendaarisiin aseisiin käydessään taistelua kalsarimaahisia, hippejä ja muita pahuuden voimia vastaan. Samalla etsitään kadonnutta Totuuden tikkua ja pyritään ansaitsemaan paikka Stanin, Kylen, Cartmanin ja Kennyn joukossa heidän uutena ystävänään. Menestyessään luvassa olisi maine South Parkin pelastajana ja peruskoulun sosiaalista statusta nauttivana kaverina. Epäonnistuminen taas merkitsisi ikuista kohtaloa… luuserina.

Lisätietoja
http://southpark.ubi.com
http://bit.ly/NXQGvj (tuotekuvia ja kaksi haastattelua)
http://youtu.be/oigwpokdqc4 (julkaisuvideo)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com

South Park Digital Studios
South Park Digital Studios on Viacomin sekä Emmy- ja Peabody-palkittujen South Park -sarjan luojien, Matt Stonen ja Trey Parkerin yhteinen yritys. South Park Digital Studios on digitaalinen animaatio- ja kehitysstudio, joka keskittyy mobiili- ja pelisovelluksien sekä videopelituotteiden kehitykseen. Lisäksi yhtiön tehtävänä on valvoa South Parkin sosiaalista verkostoitumista ja digitalisoitumista. South Park Digital Studios omistaa ja ylläpitää SouthParkStudios.com-verkkosivuston sekä sivuston kahdeksaa kansainvälistä versiota. South Park on Comedy Partnersin omistama rekisteröity tavaramerkki. Comedy Partners on osa Viacomia (NASDAQ: VIA and VIAB).